Jailbreak iPod Touch 4G iOS 6.0.1

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Jailbreak iPod Touch 4G iOS 6.0.1

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    lordpgsa
    Účastník (Participant)

Ahojte, mám zopár otázok na JB pre iPod T 4G
    1. Je možné zrušiť JB?(Tým myslím že spravím JB a teraz ho chcem zvrátiť alebo vymazať)

2. Bude sa záruka aj naďalej vzťahovať na zariadenie?

3. Prečo spraviť a prečo nie (:

Nie som veľmi skúsený v iZariadeniach a podobne. O JB som sa dozvedel na internet keď som hľadal dáke návody ako získať WhatsApp Messenger a tam som zistil že na iPod to ide len cez JailBreak. Takže prosím vás o pomoc :D

Martin Knezović
    Účastník (Participant)

Ahoj,

1.) JB sa dá zrušiť restorom cez iTunes na zákadné nastavenia tu máš návod :(http://support.apple.com/kb/HT1414)

2.) Táto otázka je diskutabilná. Pokiaľ sa jedná o HW chybu tak myslím že sa ti záruka bude nadaľej vzťahovať. Ale vždy je lepšie restore :D Pokiaľ sa bude jednať o závadu SW. Tak to som si nie je istý keďže je to zásah do iOS. Takže asi takto sa majú veci. Ale skôr sa prikláňam ku možnosti že ti v obidvoch prípadoch záruka padá.

3.) Tu je odpoveď na tvoju otázku= http://sk.wikipedia.org/wiki/Jailbreak_(iOS) (LINK SKOPÍROVAŤ!)

PS: Ak si z BA tak ti Jailbreak viem spraviť. Ak by si mal záujem knezovic.martin@gmail.com

akiba
    Účastník (Participant)

achnato,ja by som potreboval whatsapp na ipode touch 4g,vedel by si mi to spravit ?

Martin Knezović
    Účastník (Participant)

akiba: na to potrebuješ jailbreak v prípade ak danú aplikáciu nechceš platiť.Zaleží aj od toho či chceš JB alebo nie. Pokiaľ JB nehceš tak bohužiaľ si ho budeš musieť kúpiť v App Store.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Pokial sa nemylim tak WhatsApp oficialne funguje len na iZariadeniach so SIM kartou co iPody a iPady nemaju.

akiba
    Účastník (Participant)

ja by som aj kupil ale na app store nie je,alebo sa mylim? ja mam SK App Store a tam to nie je.

M.V.
    Účastník (Participant)

na app store sa nachádza, ale keď chceš neplatený variant tak si stiahni viber

@ eraserv6- nepotrebuješ iZariadenie so sim,na mobil ti pošlú overovací kód a ten zadáš na ipode a funguješ normálne

Martin Knezović
    Účastník (Participant)

M.V. nie som si istý ale poľa toho čo hovoríš tak WhatsApp funguje cez Wifi alebo mobilný internet?

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.