- This topic has 33 odpovedí, 12 hlasov, and was last updated pred 14 years by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Jailbreak iPhone 4.1, iPad a iPod Touch
horsie je, ze nemam windows :(
ja mam nastastie este vmware fusion… dobre ze som neodinstaloval
Tak oni na quickpwn.com to blbci nakoniec ani nevydali, s greenpoisonom natahuju ludi dni a tyzdne o tom aky maju exploit a potom to vysvetlia, ze ved uz je iny jailbreak :). to je fakt huste. Geohot rules :)
geohot to pokaslal… ale v podstate mi je to jedno, ze odkoho budem mat jb :)
parallels mam aj ja, ale bude to stacit? A nemam tam nainstalovany itunes…
raul: Preto teoreticky lebo je to iPhone a stat sa moze vsetko :).
do kelu :)
raul bez itunes to nespravis
Vcera som si spravil JB cez Limera1n dal cydiua nainstaloval appsync aj Instalouss a dnes rano mi installos vypisal API unavailable a nejde mi nic tahat… naviete kde je zrada.? resp. nema niekto podobny problem.
U mna bez problémov. Dal si správnu verziu appsync ?
jigga1411> no mas pravdu aj mne to vyhadzuje API unavailable ale kde je pes zakopany to neviem
Notakze predchvilkou som pustil Installous a vypisalo mi ze sa na opraveny chyby pracuje.. bude to asi do hodiny.:)
tak uz instalolous slape,keby som vedel ze je to ich chyba tak sa netrapim a cakam na opravu;o))
dal som jailbreak na iPhone 3G 8GB a vsetko mi zamrzlo…kde je problem?, je to len na 3Gs a vyssie?, alebo ako to mam chapat
jailbreak 3G 4.1 bol uz predtym limera1n bol na 3GS a 4