- This topic has 33 odpovedí, 12 hlasov, and was last updated pred 14 years by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Jailbreak iPhone 4.1, iPad a iPod Touch
Tak a konecne to mame vonku:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=12132
a mas to vyskusane na iPhone 4?
jj prave som to narval sebe aj manzelke na IP4 a ked ich dokoncim (instalaciu veci cez cydiu) tak este sa vrhnem na iPod Touch 2G….
uz aj som ho tam dal;o))…takze ide sa instalovat cez Cidiu tiez
Mesiac cakam na jailbreak aby som zaroven mohol spravit unlock. Greenpoison to vyda o 12 tej dneska ale ocividne ho chcel limerain predbehnut.
Mam iphone 4 na basebande 1.59. chcem aj unlock… mam ist cez greenpoison alebo cez limerain. A mam vobec pomocou tiny umbrella updatovat na 4.1 ?, bude potom slapat unlock cez ultrasnow ?
vopred Dakujem.
Kompi: Limera1n upozornuje ze ak chces aj unlock musis cakat!!
“Remember if you require an unlock do not upgrade to iOS 4.1, you will need to wait for the next PwnageTool release.”
ale zaroven pisu, ze je tam vynimka pre starsie basebandy…. ale nepisu ci bolo treba mat ten baseband unlocknuty pred updatom, alebo ho len nechat a potom unlock pojde…
Ja by som pockal na tvojom mieste….
Ked mas 01.59 tak neupdatuj ale sprav cez limera1n JB (ide aj na 4.0.1 aj na 4.0.2) a sprav unlock v ziadnom pripade nedavaj 4.1 lebo si dlho pockas :-)
Funguje to aj na iPode touch 2G ?
Aj som to tak spravil, slape paradne. 4.0.2 bez problemov unlocknuta pomocou ultrasnow. :) Mozem sa pustit do obstrihavania sim karty :D
ako je to mozne ze mi to limera1n spravi vsetko ale nezobrazi mi potom tu zelenu kvapku na displayi ani ziadna ikonka v iphone nieje ze limera1n ani cydia. jak je to mozne ?? :( mam iphone 4, robim to na windowse. iboot 574.4
UPRAVENE:
uz :D treba dlho drzat home button az kym sa nezobrazi na obrazovke ta kvapka. to len pre tych ktorym by to neslo nahodou ako mne :D
V navode sa pise ze ked nainstalujes limera1n a potom nasledne cydiu tak az po prvom spusteni sa objavia ikonky. (mne sa objavili po prvom restarte)…
Ludia, mam otazku – dajme tomu, ze mam JB iphone – pouzivam ho, robim si zalohy, backupy cez itunes. Potom sa rozhodnem, ze nechcem JB, dam restore, obnovim z poslednej zalohy (tesne pred restore) – budem mat v iphone obrazky, smsky, hudbu, uplne vsetko, okrem JB? dik
Asi zvlastna otazka – da sa ocakavat JB 4.1 pre iPhone 4 od Dev teamu? alebo bude len od limerain a greenpoison?!
RAUL: Nie, musis dat uplny restore, preinstalovat IP a az potom dat restore zalohy…
scenic: no, tak som to myslel.. a potom tam teda bude vsetko ako tesne pred restore, okrem JB?
Teoreticky :))
jak teoreticky?? :D potrebujem to vediet :)
tu je cely navod ako postupovat ak to niekomu neide http://imania.sk/ako-jailbreaknut-iphone-ipod-alebo-ipad-s-ios-4-1/