Jailbreak iPhone 4.1, iPad a iPod Touch

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Jailbreak iPhone 4.1, iPad a iPod Touch

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 34 )
  • Autor
    scenic
    Účastník (Participant)
    kordas
    Účastník (Participant)

a mas to vyskusane na iPhone 4?

scenic
    Účastník (Participant)

jj prave som to narval sebe aj manzelke na IP4 a ked ich dokoncim (instalaciu veci cez cydiu) tak este sa vrhnem na iPod Touch 2G….

kordas
    Účastník (Participant)

uz aj som ho tam dal;o))…takze ide sa instalovat cez Cidiu tiez

Kompi
    Účastník (Participant)

Mesiac cakam na jailbreak aby som zaroven mohol spravit unlock. Greenpoison to vyda o 12 tej dneska ale ocividne ho chcel limerain predbehnut.

Mam iphone 4 na basebande 1.59. chcem aj unlock… mam ist cez greenpoison alebo cez limerain. A mam vobec pomocou tiny umbrella updatovat na 4.1 ?, bude potom slapat unlock cez ultrasnow ?

vopred Dakujem.

scenic
    Účastník (Participant)

Kompi: Limera1n upozornuje ze ak chces aj unlock musis cakat!!
    “Remember if you require an unlock do not upgrade to iOS 4.1, you will need to wait for the next PwnageTool release.”

Kompi
    Účastník (Participant)

ale zaroven pisu, ze je tam vynimka pre starsie basebandy…. ale nepisu ci bolo treba mat ten baseband unlocknuty pred updatom, alebo ho len nechat a potom unlock pojde…

scenic
    Účastník (Participant)

Ja by som pockal na tvojom mieste….

petokiso
    Účastník (Participant)

Ked mas 01.59 tak neupdatuj ale sprav cez limera1n JB (ide aj na 4.0.1 aj na 4.0.2) a sprav unlock v ziadnom pripade nedavaj 4.1 lebo si dlho pockas :-)

cengi
    Účastník (Participant)

Funguje to aj na iPode touch 2G ?

Kompi
    Účastník (Participant)

Aj som to tak spravil, slape paradne. 4.0.2 bez problemov unlocknuta pomocou ultrasnow. :) Mozem sa pustit do obstrihavania sim karty :D

mayoxy
    Účastník (Participant)

ako je to mozne ze mi to limera1n spravi vsetko ale nezobrazi mi potom tu zelenu kvapku na displayi ani ziadna ikonka v iphone nieje ze limera1n ani cydia. jak je to mozne ?? :( mam iphone 4, robim to na windowse. iboot 574.4

UPRAVENE:
    uz :D treba dlho drzat home button az kym sa nezobrazi na obrazovke ta kvapka. to len pre tych ktorym by to neslo nahodou ako mne :D

scenic
    Účastník (Participant)

V navode sa pise ze ked nainstalujes limera1n a potom nasledne cydiu tak az po prvom spusteni sa objavia ikonky. (mne sa objavili po prvom restarte)…

raul
    Moderátor

Ludia, mam otazku – dajme tomu, ze mam JB iphone – pouzivam ho, robim si zalohy, backupy cez itunes. Potom sa rozhodnem, ze nechcem JB, dam restore, obnovim z poslednej zalohy (tesne pred restore) – budem mat v iphone obrazky, smsky, hudbu, uplne vsetko, okrem JB? dik

OakleyWisdom
    Účastník (Participant)

Asi zvlastna otazka – da sa ocakavat JB 4.1 pre iPhone 4 od Dev teamu? alebo bude len od limerain a greenpoison?!

scenic
    Účastník (Participant)

RAUL: Nie, musis dat uplny restore, preinstalovat IP a az potom dat restore zalohy…

raul
    Moderátor

scenic: no, tak som to myslel.. a potom tam teda bude vsetko ako tesne pred restore, okrem JB?

scenic
    Účastník (Participant)

Teoreticky :))

raul
    Moderátor

jak teoreticky?? :D potrebujem to vediet :)

wcitron
    Účastník (Participant)

tu je cely navod ako postupovat ak to niekomu neide http://imania.sk/ako-jailbreaknut-iphone-ipod-alebo-ipad-s-ios-4-1/

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 34 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.