jailbreak iOS 6 pomocí Evasi0n

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes jailbreak iOS 6 pomocí Evasi0n

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    Craig
    Účastník (Participant)

Dá sa to urobiť aj na iPhone 4 keď mam ios 6.1?

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Nevies citat ?
    „Compatible with all iPhone, iPod touch, iPad and iPad mini models running iOS 6.0 through 6.1“

q0s
    Účastník (Participant)

Ozaj, ak mam na 4S 6.1 cez OTA,musim ho nejako restornut a dat 6.1 cez iTunes?

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Odporucaju to restornut normalne cez iTunes (nie OTA), aby si sa vyhol problemom. Skusit to ale môzes :D Kazdopadne, ak ho budes restorovat/jailbreakovat nezabudni najprv zalohovat.

q0s
    Účastník (Participant)

iPhone mam zalohovany cez iTunes,takze ak dam Obnovit iPhone cez iTunes,vsetko sa vymaze,to je jasne,ale nasledne budem moct jailbreaknut? Alebo ako to mam spravit,ked uz som updatoval na 6.1 cez OTA?

fanthomas4
    Účastník (Participant)

podľa mňa to je zbytočné. robil som JB na iPad mini iOS 6.1 tiež cez OTA a bez problémov všetko funguje

q0s
    Účastník (Participant)

Tak ked chcem byt puntickar a ist podla navodu,tak ako to mam spravit? Tak ako som pisal? Restore cez iTunes,obnovim svoje data a vtedy bude updatnuty cez iTunes a nie uz cez OTA alebo ako?

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Ano restore cez iTunes, na konci sa ta opyta, ci chces nahrat zalohu, vyberies si tu svoju a potom norrmalne, podla navodu pokracujes v jailbreakovani.

Byt tebou, tak by som jailbreakol bez restoru, ak sa to podari, si za vodou, ak sa nieco pokazi, tak len das iPhone do DFU modu, spravis restore (cize budes mat „cisty“ iOS, nie cez OTA) a nahras zalohu a jailbreaknes znova.

q0s
    Účastník (Participant)

Takze mam skusit spravit jailbreak aj s tym,ze mam OTA update?

q0s
    Účastník (Participant)

Takze skusil som a iPhone sa zasekol na Patching Kernel,tak som stlacil home a power a restartoval sa.Takze ako to mam spravit?

q0s
    Účastník (Participant)

Takze uz nic,dal som restore,takze kym to stiahne a nainstaluje nanovo,potrva to..Ale potom uz by nemali byt s JB problemy

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Ked sa zasekne na patching kernel, vraj staci urobit hard reset (drz home+power, kym nezhasne a zapni znovu) a jailbreaknut znovu.

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.