- This topic has 30 odpovedí, 14 hlasov, and was last updated pred 15 years, 1 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Jailbreak 3.1.2
stranger: Áno, kupoval som v Orange, je tam Orange karta. Môj iPhone je už tá nová séria, s novým bootloaderom. V origu som mal všetko v latest verzii. (kupovaný pred 3 dňami)
Tak vieme v com je problem. Treba len cakat, aj to sa isto vyriesi.
Dúfam, lebo všade so sebou ťahať MacBook by bolo trochu nepraktické :D
Tiez mam najposlednejsi firware od ORANGE a tiez tri dni stary. Sice mam jailbreak, ale som si vsimol, ze WIFI sa nevie chytit. Zatial nestahujem veci, ktore vyzaduju restart. Tiez nemam noťas stale poruke. Ale verim, ze sa najde nejake riesenie
To s WiFi sem tam robí aj mne, ale stačí reštartovať telefón a spraví sa to.
Leachim, dik za radu, mal si pravdu. Wifi fici . Jedine co ma trapi je uz len ten restart s DFU modom. Ale pevne verim, ze ti anici nieco vymyslia a zavesia na net nejaky dobry postup. Geohot je sice frajer, ale s tym basebandom 5.XX to jednoducho nejde. Este raz dik za tip s WiFi :-)
Tiez mam podobny problem. Kupil som pred par dnami iphona 3Gs v Orange spravil som jailbreak reastartol som ho a musel som odznova nahodit OS 3.1.2. pretoze sa nedal zapnut. Neviete o dajakom rieseni? Nechce sa mi to zakazdym nahadzovat odznova ked ho vypnem. :-(
Aký jailbreak si dával? Mne jediný čo išiel bol blackra1n, iné nešli, po nahratí FW do telefónu sa tiež nezapol.
Rovnaký problém
3Gs, 3.1.2 >> Nejde :D
Treba počkať :P
Leachim – tiez som daval blackra1n .
Ahojte,
nasiel som jedno celkom zaujimave video ktore by mohlo pomoct?
http://www.youtube.com/watch?v=wMC_k0ME7Sc
pridal som si toho chalana k odberu, ma pekne videa, poucne a zaujimave