Jailbreak 3.0- NO SERVICE

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Jailbreak 3.0- NO SERVICE

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    30b1
    Účastník (Participant)

Dnes som JB moj iPhone 3G, nie je blokovany, kupeny v Orangei, JB prebehol bez problemov akurat nemam signal, pise NO SERVICE a tiez chyba bluetooth, wifi funguje. vie niekto pomoct?

30b1
    Účastník (Participant)

nikto nemal podobny problem?

translator
    Účastník (Participant)

skús vypnúť ochranu simky – pin code

Nastavenia
    Telefón
    PIN kód karty

tam to vypneš, potom reštartuj(vypni – zapni) iP

daj vedieť, či pomohlo

framil
    Účastník (Participant)

Myslím si že by si aj tak mal navštíviť stránku dev blog teamu doplniť do Cydie repozitar a potom v nej stiahnuť ultrasn0w ktorý iphon odblokuje.

Miso10
    Účastník (Participant)

Mal som podobny problem a pomohol az restore cez iTunes na original OS 3.0 a potom znova JB.

PS: JB som robil cez redsn0w

Jod
    Účastník (Participant)

Ak si jailbreakoval cez Pawnage Tool tak sa divni či si zle nezaklikol jedno okno, kde sa ťa pýtalo či máš kontrakt. Ak si zaklikol nie, tak zamietol aktiváciu iPhone cez iTunes a tým pádom nemáš ani signál.

petraf
    Účastník (Participant)

ahojte mam otazku,iphone 3G mam jailbreaknuty je mozne si teraz don nainstalovat novy OS 3.0 ?..nemate niekto skusenost ci to funguje bez problemov, resp. ci mozu nastat nejaky problemy?

dakujem

Jod
    Účastník (Participant)

Môžeš, ale musíš si ho znovu jailbreaknuť. Poblem nastane vtedy, ak to nevieŠ.

m4x
    Účastník (Participant)

ja sa chcem spytat cez co si to jailbreaknul ? respektivne ako ? dik

scenic
    Účastník (Participant)

m4x hod na seba nejaky kontakt na moj mail ak chces poradit…

rony
    Účastník (Participant)

pouzil si mozno nespravny ipsw

mozno si dal po jailbreaku Restore from backup – to je najcastejsi zdroj vsetkych moznych problemov.

m4x
    Účastník (Participant)

restore from backup som nedal, taku moznost som ani nemal + backup som ani nerobil
    pozeral som viacero moznych restore druhov.. skusal som aj 3.0.1 a stale to iste.. proste ako nahle nabehne kontrola od apple, tak mi nahodi „eligible for the requested build“.. DFU tak isto.. raz mi skocil dokonca aj do restore modu ked som pouzil starsi itunes nieco okolo 8.2 (teraz mam opat najnovsi 9.0.1.8)
    dokonca ked zrusim siet, restore vobec nie je mozny a hodi to nejaky error co som sledoval a suvisi to stale s tym istym „eligible for the requested build“
    pouzil som tento navod http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4447 plus kopec dalsich som sa snazil najst a pouzit, ale bez uspesne.. neprejdem cez restore

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.