jailbreak

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    majoo222
    Účastník (Participant)

vie mi niekto poradiť ako urobím jailbreak pre iphone5?, vymaže mi to nejake data v mobile?, ako dlho to trvá?

odklizec
    Účastník (Participant)

Pokud tam mas 7.1 tak nijak. Pokud tam mas nizsi verzi, najdi si na navod google. Kadopadne to je ztrata casu, nervu a zbytecne si rozeseres funkcni device. Pokud to chces na kradeni apps, tak ten iP radeji prodej, kdyz nemas 0.89centu/appku.

majoo222
    Účastník (Participant)

na akú appku?

majoo222
    Účastník (Participant)

čo je funkcia device?

majoo222
    Účastník (Participant)
    iTuxx
    Moderátor

Odklizec ti chcel len ozrejmit, ze ak nnemas fakt poriadny dovod preco pouzit jailbreak, tak to nerob. Kreknute aplikacie nie su tento dovod. A hovori ze ak mas peniaze na iPhone 5, tak by si mal najst aj tych par centov na aplikacie.
    Mimochodom, dnes ma vela hier nakupy v ramci aplikacie, aby si si hru ulahcil/vylepsil. A tieto nakupy neobides ani jailbreakom. Teda mam dojem ze ten jediny trik co fungoval uz nefunguje na nove app, takze skoda casu a nervov.

Kubiss017
    Účastník (Participant)

iTuxx mýliš sa, nieže by som to robil ale je jeden tweak pomocou ktorého sa dajú kúpiť vylepšenia a všelijaké bonusy prídavky atď. v appkách a hrách, funguje to na skoro na všetkých hrách asi na 90% hrách

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

čo je funkcia device?
    na akú appku?
    + ten link

————-

Ak môžem poradiť, nepúšťaj sa do Jailbreaku :-)

iTuxx
    Moderátor

kubiss: ak myslis locallappstore, tak to funguje len na velmi obmedzene mnozstvo aplikacii. Asi na 3 z 10.

Kubiss017
    Účastník (Participant)

Ja to používam v hrách kde sú moc vysoké alebo prehnané ceny a doteraz mi fungoval na všetkých a bez problémov.

iTuxx
    Moderátor

ja som to skusal asi na 6 a fungovalo to na 2. Neznasam in-app purchases. Ked vidim, ze to nejaka app ma, tak sa jej snazim vyhnut. Take hry uz ani nemam. Nemam problem za aplikaciu zaplatit. Ale dokupovat este nieco navyse, to uz je moc. Nastastie samotnych aplikacii tolko nie je, to vacsinou v hrach je. A hry v telefone nemam. Teda vlastne mam jednu. 2048.

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.