Jailbreak 2.1

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    raviola
    Účastník (Participant)

Robil uz niekto jailbreak na firmware 2.1? Chcem vediet ci by to slo s tymto firmwarom, na co si davat pozor atd… Chcem iphone odomknut ale nemam vobec skusenosti ako na to.

mi3_the_great
    Účastník (Participant)

Navodov na nete najdes viac ako dost. Tu je ten, podla ktoreho som sa riadil ja http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1558
    Ak budes postupovat presne podla toho, co pisu, nemas kde spravit chybu. Osobne si vsak myslim, ze ak mas iPhone zakupeny oficialne a chces ho jailbreaknut len kvoli aplikaciam, nema to realne az taky velky vyznam…

Good luck

raviola
    Účastník (Participant)

Da sa to vratit vsetko do povodneho stavu ak by nastal nejaky problem koli zaruke?

mi3_the_great
    Účastník (Participant)

hmmm…neviem to na 100%, ale myslim, ze ak to restornes neupravenym firmwarom cez iTunes malo by to byt ok…ale ako som povedal, nie je to zarucena informacia…

raul
    Moderátor

mi3_the_great: kvoli comu sa oplati breakovat ipohne ak nie kvoli aplikaciam? :-)

bawy
    Moderátor

osobne som iphone nechcel jailbreakovat, ale okolnosti ma donutili : offline “GPS” , iphone ako modem, … len koli tomu to spravim hned ako budem mat trochu viac casu.

raul
    Moderátor

bawy, tak si to napisal, ze z prvej vety sa zda, ze si to spravil… Takze predsa si sa takto rozohodol.. Potom povies co a ako :-D

bawy
    Moderátor

proste, skoda ze apple nieje fer, a nedovoli tomtomu a garminu vstupit na appstore..bol by som ochotny si to zaplatit, ale aby som platil za nieco co nevie navigovat, tak to nie :) sice som pri kupe iphonu vedel do coho idem, ale bol som si takmer isty ze do konca roka garmin alebo tomtom bude…no teraz mam cim dalej tym vetsi pocit ze nebude a preto to budem riesit takto..:)

raul
    Moderátor

tak nech ti to teda vyjde.. Ja som si prave naopak iPhone nekupoval s tym, ze to bude plnohodnotna navigacia, tak zatial mi to neprekaza… Ale radsej si nechaj nejaky back up, co ked o 3mesiace to vydaju??? :-) gl

mi3_the_great
    Účastník (Participant)

raul: ja som ho hlavne potreboval aktivovat, kedze som ho kupil kratko po uvedeni z USA…je samozrejme, ze clovek vyuzije aj nejake tie aplikacie, ide to ruka v ruke, ale osobne si myslim, ze na appstore sa uz objavuje tolko free aplikacii, ze pre nenarocneho pouzivatela to musi stacit…

bawy: vedel by si ma nasmerovat na nejake tie offline mapy? skusal som nieco take hladat avsak jedina alternativa bola dostupna jedine z us appstore…volalo sa to g-maps a aj tak to malo zmapovane len USA.

bawy
    Moderátor

mi3_the_great: az to bude aktualne tak tu napisem postup :) alebo potom cez mail len na to teraz fakt nemam cas: )

mi3_the_great
    Účastník (Participant)

bawy: dakujem a ocenujem…nijak to neponahla

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.