iTunes – zaloha viacero iPhonov

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iTunes – zaloha viacero iPhonov

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    Príspevky
  • #105922
    Pribinacik
    Účastník (Participant)

    Ahojte, potrebujem poradit. Ja a aj manzelka pouzivame iPhone, ale na zalohu by som chcel pouzit len jeden pocitac (mam MBP Retina 15”). Je mozne zalohovat aj jej iPhone bez toho aby som na mojom MBP stratil nejaky komfort (handoff, iMessage, …) Nerad by som sa dostal do situacie, ze po odhlaseni z iTunes a prihlaseni sa s jej appleID mi prestanu fungovat niektore funkcie, resp. uz sa neobnovia po opatovnom prihlaseni s mojim appleID. Taktiez by som potreboval vediet ci na zalohovanie jej iPhonu bude stacit prihlasenie sa do iTunes s jej appleID.

    Dakujem za kazdu radu/navod ako to najlepsie urobit :)

    #408309
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    Tak dočasne vytvor na Macu ďaľšie užívateľské konto :-)

    #408311
    mahomo
    Účastník (Participant)

    sak pokial viem, tak zalohovat v jednom itunes mozes aj paet roznych iphoneov, ci?

    teda ja to tak robim s dvomi a nemam s tym ziaden problem.

    Kazdy iphone ma svoje meno.

    #408315
    Pribinacik
    Účastník (Participant)

    mozes mi napisat nejaky jednoduchy postup ako to zalohujes? odhlasujes svoje konto v iTunes? ja sa obavam ze mi prestanu fungovat niektore veci medzi mojim iPhonom a MBP… mas nejaku skusenost ci to funguje bez problemov alebo mam davat na nieco specialne pozor?
    novu plochu/uzivatelske konto vytvarat nechcem…

    #408317
    alfoldy
    Účastník (Participant)

    ja zálohujem manželkin iP na iTunes prihlásený s mojim Apple ID, ide to v pohode. Jefnoducho vyberiem zálohovaný iP z ponuky a kliknem na zálohovať.

    #408341
    Pribinacik
    Účastník (Participant)

    a ked budem chciet obnovit niektory zo zalohovanych telefonov ako to potom funguje? ked pripojim novy iPhone tak budem mat moznost vybrat, ktoru zalohu chcem pouzit?

    #408342
    Pribinacik
    Účastník (Participant)

    ked som pripojil iny iPhone (nie moj – s mojim appleID) k iTunes tak prve co bolo bola hlaska ze mi gratuluju k novemu iPhonu a ci chcem nastavit iPhone ako novy alebo ci ho chcem obnovit zo zalohy mojho iPhonu. vobec som nemal moznost zalohovat ho ako dalsi iPhone do iTunes. Kde moze byt problem?

    #408347
    alfoldy
    Účastník (Participant)

    Mne funguje bez problémov. Každý iP má svoje meno. Ak pripojím nový, dám obnoviť zo zálohy podľa toho, koho je to telefón.

    #408348
    majo212
    Účastník (Participant)

    alfojdy: ale takto si to robil uplne od začiaťku že? odkedy si kupil ten druhy telefon, že si ho nastavoval ako nový a až potom si zalohoval normalne..

    ak to je tak, tak to vysvetluje prečo nemože pribinačik spraviť zálohu už dlhšie fungujuceho telefonu bez toho aby to spravil ako nový telefon..

    #408369
    alfoldy
    Účastník (Participant)

    Hej, vždy to bol nový. Vlastne ani nie, keď som prechádzal na MBP nemenil som telefón.

    #408387
    Pribinacik
    Účastník (Participant)

    takze skusal som viacero iPhonov a mam nasledovny poznatok:

    brachovia maju iPhony, ktore som na mojom MBP nikdy nezalohoval a zaloha prebehla uplne v pohode (po pripojeni telefonu mi hned zobrazilo jeho obsah a zaloha prebehla normalne

    manzelka a brachova frajerka ma iPhone, ktory bol nastaveny ako novy cez telefon, ale appleID bolo vytvorene az dodatocne a tieto telefony ked pripojim k iTunes tak hned mam okno kde chce telefon nastavit ako novy alebo obnovit zo zalohy (nemam moznost telefon zalohovat). Potrebujem poradit ako postupovat v tomto pripade.

    Dakujem za kazdy postreh.

    #408389
    JFK.
    Účastník (Participant)

    Veď daj telefón nastaviť ako nový a pokračuj ďalej nie? Co je na tom nechapem

    #408566
    Pribinacik
    Účastník (Participant)

    lenze ten telefon je uz nastaveny, ma aktivne appleID a su v nom udaje ktore potrebujem zalohovat. Neviem co sa udeje ked dam pokracovat a nastavit telefon ako novy… nestratia sa nahodou vsetky udaje z neho???

    #408567
    iTuxx
    Moderátor

    to ”Nastavit iPhone ako novy” znamena, ze sa nastavi ako nove zariadenie pre pocitac, na ktorom este nebol pripojeny a ten pre neho bude vediet vytvarat lokalne zalohy. Neznamena to ze sa obnovia data na iPhone. Od toho je funkcia Restore.

    #408569
    Pribinacik
    Účastník (Participant)

    dakujem :) skusil som to a uz to funguje :)

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.