iTunes 10.4

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iTunes 10.4

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 23 )
  • Autor
    OakleyWisdom
    Účastník (Participant)

Dnes som aktualizoval iTunes 10.4 v Snow Leopard-e a prekvapila ma čeština v iTunes. Neviem či teraz tomu dobre rozumiem… – Keďže v recenzii na Macblog-u o OS X Lion píšu, že čeština je dobre zakomponovaná a chýba viacmenej len v iTunes… znamená to, že aktualizácia 10.4 rieši češtinu v iTunes nielen v SL ale aj v Lione, nie? :)

danocoys
    Účastník (Participant)

hm som sa tak zamyslel a zauvazoval a ani za ten svet som neprisiel na to preco by som potreboval mat CZ v itunes.. na play, stop, shuttle… store, sharing… a neviem na ake este narocne zahranicne slova? Uz sa z nas stava narod analfabetov a dzindovcov tusim :))

ivan.m
    Účastník (Participant)

a na ten shuttle ani len iTunes nepotrebujes.

OakleyWisdom
    Účastník (Participant)

:D sorry ale ja som roky odchovany na anglickom iTunes :D ako zapnem iTunes prepinam v hlave na anglictinu :) proste ma zaskocil napis namiesto „Library“ „Hudba“ je to iba prakticka otazka ako to vlastne teda je… az tak mi nezalezi na jazyku v iTunes.

Btw. neviem co je na tom analfabetove ked si clovek nastavi jazyk v pocitaci cestinu? :D to akoze mame mat teraz vsetci vsetko v anglictine? Vysledkom toho su vyrazy ako: „Forwardni“ „Checkni“ „Hneď som back“ „Príď do office-u“ a kopec kopec dalsich :)

Ale na jednej strane uznam ze mi pomaha anglictina v pocitaci ucit sa nove vyrazy na druhej mi niekedy skor napadne anglicke slovo ako to nase… a nevidim na tom az tak vela dobreho :(

mrzo
    Účastník (Participant)

Funguju vam v 10.4 updaty aplikacii? Mne ich proste nezacne vobec stahovat…

ruidos
    Účastník (Participant)

prave som dokoncil update iTunes,ale CZ nikde nevidim :-)

OakleyWisdom
    Účastník (Participant)

mas v system preferences nastavenu cestinu ako prvy jazyk v poradi? :)

ruidos
    Účastník (Participant)

ee, nie je vobec v ponuke. neva,snad niekedy dobehne :-)

OakleyWisdom
    Účastník (Participant)

a co som jediny co ma iTunes v cestine? :D

mam snow leopard a v system preferences -> language & text -> kolonka: Language mam cestinu pred anglictinou nastavenu ;)

mrzo
    Účastník (Participant)

2 OakleyWisdom – preco by si bol jediny :-) vsetci kto mame „spravne“ nastaveny jazyk ju mame…

kubekkk
    Účastník (Participant)

hej lidi ide vam vobec nainstalovat iTunes 10.4 ???? mne to hadze error

kuryack
    Účastník (Participant)

@mrzo: isli, no az na niekolkaty pokus a musel som ich manualne po jednom updatovat

Michachal
    Účastník (Participant)

update apps nešiel ani niekoľko hodín (možno deň?!) pred vypustením Liona a iT.4 … treba ich aktualizovať po jednom

mrzo
    Účastník (Participant)

2 kuryack – mne sa to uz nejako samo rozbehlo… Mozno bolo nieco s App Storom.

OakleyWisdom
    Účastník (Participant)

2 mrzo: je mi to jasne :D preto som sa na tom smial – „:D“ ;)

addam.s
    Účastník (Participant)

Měl jsem vždycky nastavenou češtinu na první místo, ale teď jak jsem si nainstaloval Liona, tak jsem tam hodil English … nevím, už jsem na tu angličtinu v systému tak nějak zvyklý a aspoň je všechno konzistentní. Češtiny v iTunes jsem si ani nevšiml dokud jsem je nenainstaloval na Leoparda. Přiznám se – trochu mě to i šokovalo :-D

lukas.m
    Účastník (Participant)

Skúšali ste už niekto v 10.4 pridávať nový album? Skúšal som priadať 2, jeden mi celý rozhádzalo, pri druhom mi ani nepridal všetky skladby. Okrem toho, nejde mi pridať obrátok ku albumu cez „Get info“. Obrázky .jpg sa mu proste nepáčia a nejde ich ani vybrať.

Xavier
    Účastník (Participant)

CoverFlow funguje s rollerom debilne. Artworky sa uz neposuvaju po jednom pri najmensom pohybe rollera. (diakritika a rozsirene znaky sa mi v Safari same od seba vypli, ako to maju v Lione vo zvyku)

JFK.
    Účastník (Participant)

mne 10.4 nainštalovalo úplne normálne cez Software Update

majdy
    Účastník (Participant)

…zdravím, potrebujem pomôcť,

iTunes v Lione nemá vizualizácie aké boli na SL, respektíve, má, ale len dve. Tak som sa rozhodol doinštalovať WhiteCap (ktorý som kedysi používal vo win), no ten nebeží, kvôli 64 bitovému iTunes…koho by to napadlo ;)

Otázka: ako odinštalovať vizualizáciu z iTunes? Je to neskutočne otravné pri každom spustení iTunes viideť chybovú hlášku o tom že je to len 32bitová verzia a nepobeží…. :/

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 23 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.