iStat

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Serpantes
    Účastník (Participant)

Zdravim, aj Vam zacal vyhadzovat iStat (ja pouzivam len Menus) upgrade na verziu 3.0 s upozornenim ze od tejto verzie je to platena app a upgrade bude len 14-denny trial? Maju zaciatocnu akciu 10$ tak rozmyslam ci sa to oplati kvoli 3 hodnotam na panely, ale nie je to zas az tak vela.. Neviete ci sa bude dat nadalej pouzivat verzia 2.0 ? asi bude fajn si rychlo niekde ulozit jej instalacky ;)

rudo.ba
    Účastník (Participant)

Verzia 2 má vraj nejaké problémy s novšími strojmi. MenuMeters je stále zadarmo:
    http://www.ragingmenace.com/software/menumeters/

lexo
    Účastník (Participant)

Serpantes, ak Ta iStat upozornil mas stastie. JA som mu v minulosti povolil automaticky update. Vcera som zistil, ze mam 2 moznosti zaplatit 3.0 verziu alebo odinstalovat. Nadej som vkladal do Time Machine zalohy, ale vsetky predosle verzie su z nepochopitelneho dovodu vymazane. Ine aplikacie maju zalohu predoslych verzii v poriadku. Moje ponaucenie – nikdy neumozny aplikacii automaticky update.

dubak
    Účastník (Participant)

hovadina je to teda aspon pre mna ked som hodil upgrade nejak mi to nepomohlo tak som sa radsej vratil k starsej verzii ktora je zadarmo a vyhovuje mi

MarcelM
    Účastník (Participant)

Ja som dal cez Forklift odstrániť niektoré knižnice toho programu okrem tej ktorá má napísané .pref či niečo také. Peniaze to nepýta funguje to akurát, keď dám Edit Preferences… tak sa nič nestane nie je čo spustiť :)

Ale všetko funguje ako má, zatiaľ čo nič nemením tak to nechám takto, ak budem niečo potrebovať meniť tak možno nahodím 2.0 verziu.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.