Ipod touch chyba 1604 pomoc!

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Ipod touch chyba 1604 pomoc!

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    drozdik2
    Účastník (Participant)

Ahojte, potreboval by som pomoct s iPod Touch. kupil som si novy ipod touch 16gb po rozbaleni som ho pripojil na pc a dal restore v itunes. pocas restore modu mi v itunes vyhodi hlasku ´´the ipod ´´ipod´´ could not be restore. An unknown error occurred (1604)´´ a neviem sa pohnut dalej. Neviem ako mam moj ipodik spojazdnit a zatial mi vobec nejde. Dakujem za akukolvek radu. Budem velmi vdacny.

Derickm
    Účastník (Participant)

si pripojeny k internetu ? ked davas restore?

drozdik2
    Účastník (Participant)

ano som, to je pochopitelne… stiahne mi novy firmware, ale vyhodi mi tu chybovu hlasku

Derickm
    Účastník (Participant)

skus pouzit ine usb , alebo vypnut antivirus niekde som otom cital ze aj to moze byt problem

drozdik2
    Účastník (Participant)

aj to som skusal, skusal som to uz aj na inom pc a inom OS systeme..aj vista, aj xp a stale nist.. na notasi, na desktope a stale neviem ako tu chybu mam obist aj ked je o nej pisane vsade dost, ale aj tak neviem co presne mam s tym robit.

majk
    Účastník (Participant)

mam rovnaky problem, googlil som dva dni, skusil vsetko a stale nic nepomaha…skusal niekto s touto chybou reklamovat?

MacMan
    Účastník (Participant)

toto sa stalo aj mne pri update Iphone 3G na FW 3.1.2.Skus pozret Apple suport tam mas postup v akom poradi musis odinstalovat itunes a potom znova nainstalovat najnovsiu verziu. Potom skus pripojit iPod a malo by ho najst ako iPod ktory treba restornut a potom by to uz malo ist. Ak nepomoze tak skus dat iPod do DFU mode. good luck

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.