ipod touch

Domov Diskusné Fóra Nezaradené ipod touch

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 25 )
  • Autor
    akiba
    Účastník (Participant)

zdravim, chcel by som kupit iPod touch ale niekde tu som cital ze na jesen pride iOS 6,mam pockat alebo je to jedno ? ide o to aby som potom novy iOS6 nemusel kupit. dakujem.( nikdy som nemal iphone a ipod takze neviem ako funguje iOS ,ci je to zadarmo alebo sa plati )

uniqat
    Účastník (Participant)

to je nic.. 5.1tka je dobra a za updaty systemu som platil nejak 5 eur :D to je smiesne. ;)

Jaem
    Účastník (Participant)

ty si fakt unikat, si asi jediny, kto za updaty platil :D

igino
    Účastník (Participant)

Jaem: za updaty na iPodoch Touch sa zo začiatku platilo. Neviem ako je to teraz, ale spočiatku bol každý veľký update pre iPhone free a pre iPod Touch spoplatnený.

akiba
    Účastník (Participant)

aha takze sa plati,hm,nemam taku kartu aby som mohol kupovat cez net ci cez app store,mam len obycajnu kreditnu kartu .takze pockam radsej. dik

igino
    Účastník (Participant)

akiba: upgrade na iOS6 pre iPad, iPhone a iPod Touch bude FREE.
    Kuk tu: http://www.apple.com/ios/ios6/

peto7532159
    Účastník (Participant)

teraz sú už všetky updaty iOS free

Jaem
    Účastník (Participant)

plateny update bol z 2.0 na 3.0. To bolo pred troma rokmi…

akiba
    Účastník (Participant)

vsetkym dakujem.zajtra kupujem :-).ozaj bude stacit 8GB ? chcem iba na hry, music a fotky.filmy nepotrebujem,nato mam iMac :-) a este ,cierny alebo biely ?

poper
    Účastník (Participant)

podla toho kolko hier, hudby atd.
    napis, kolko mas hudby, fotiek

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Ja osobne iPod classic strieborný, iPod touch čierny :-)

akiba
    Účastník (Participant)

poper : hudby a fotky okolo 2GB.hry este nemam, ale tak 10 hier by som tam dal a este nejake aplikacie :-P

lukas : a ako prehrava ipod touch ? myslim zvuk cez sluchadlo,bude treba poriadne sluchadlo ? lebo na rezencii sa pisalo ze sluchadlo v balenii je slaby a nekvalitny.hm

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

jj kvalita nič moc, a ked mas maximalnu hlasitosť na vnutornom reproduktory, ide relatívne ticho.

Ono iPod touch je v podstate odľahčený iPhone, nejde z neho telefonovať cez operátora (hmm, nečakané :-D ) no a pár vecičiek je na nižšom stupni kvality – napr. taký fotoaparát a aj displey (TN vs. IPS), bez GPS signálu a iné

Ale zas je tenší a ľahší :-) a hlavne lacnejší

poper
    Účastník (Participant)

*reproduktori* *display* / *displej*
    je to TO sluchadlo, takze slabe a nekvalitne

Drevoplech
    Účastník (Participant)

Poper: Akiba-ov materinsky jazyk evidentne nie je Slovencina, preto je to ospravedlnitelne. Ale inak velmi ocenujem tento tvoj projekt :)

peti uzumaki
    Účastník (Participant)

akiba: Mám iPod touch 8GB verziu. Mám na ňom niekoľko desiatok hier a okolo 90 fotiek a 2GB voľného miesta. 8gb úplne stačí. :)

McJobs
    Účastník (Participant)

len pocitaj s tym, ze je tam takmer 2 roky stary HW, len 256MB RAM, co sa prejavi najmä pri hrach

poper
    Účastník (Participant)

pockaj do 1. septembra, kedy vyjde nove kde-co (aj ipod touch)

akiba
    Účastník (Participant)

uz som kupil :-) ,to sluchadlo je kvalitne takze nie je treba kupit :-).mam prosbu, vsetky fotky,music z iMac sa mi podarilo synchronizovat ,len film nie,neviete preco ?

akiba
    Účastník (Participant)

iPod touch nepodporuje format avi :-( budem musiet prekonvertovat. aky format mi odporucate ? ( za chyby sa vopred ospravedlnujem,nie som slovak )

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 25 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.