iPod touch 2.0 -miznúce fotky a sekanie

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPod touch 2.0 -miznúce fotky a sekanie

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Nopix
    Účastník (Participant)

Zdravím všetkých

Updatol som si môj iPod touch na 2.0, stiahol som si pár aplikácií a zistil, že niektoré animácie alebo dokonca hry mi sekajú. Napríklad pri prepínaní obrazoviek s ikonami v home screen, alebo animácia pri otváraní nejakej aplikácie. Hra aqua forest mi seká celá… čo môžem urobiť?

Nopix
    Účastník (Participant)

A ešte jedna otázka: Synchronizujem si s iPod-om fotky, mám len vybrané niektoré albumy, lenže keď som do nich pridal fotky , v iTunes sa nezobrazujú (album “xyz” mal kedysi 18 fotiek (iTunes ukazuje 18, iPod tiež) pridám do albumu “xyz” 10 fotiek čiže album má 28 fotiek… lrnže iTunes a iPod stále zobrazujú, že album “xyz” má len 18 fotiek) čo s tým? Ďakujem!

Nopix
    Účastník (Participant)

Nikdo nepomôže?

Anonymný
    Neaktívny

No ja som updatom tiez na 2.o Tiez iTouch..Stiahol som vsetky free apliakcie myslim ze ich je okolo 150. Dal som to vsetko synchronizovat do iPodu. Pani ono to robilo cez 3 hodiny!!! Teraz mam na iPode presne 9 screenov ale nemam problem..mozno..az nato ze dost casto, stalo sa mi to uz asi 5x mi po urcitom case alebo spusteni urcitej aplikacie nechce spustit vsetky ostatne a musim restartnut iPod. To ale pri takom pocte aplikacii trva aj dobre 4 minuty takze Vam to neodporucam..Viem, nie je to dobre co som spravil, ale mam na to dovod. Chcel som vyskusat osobne vsetky aplikacie, predsa je to lepsie ako len predstavovat si ich funkcie z popisu a par obrazkov z AppStore..A potom ked vyskusam uvazim ktore naozaj potrebujem a ktore pojdu ihned prec. Potom uz dam len nanovo synchronizovat s aplikaciami ktore treba a hotovo..

Ale aby som sa vyjadril aj k Nopixovi. Osobne si myslim ze novy FW ma svije muchy, nakolko je este dost fresh a po kratkej dobe pride novy update 2.0.1 moj nazor. Napriklad ja co som si vsimol tak na takych 80-85n % aplikacii zo vsetkych mi poriadne nereaguje ten malinkaty kruzok s “i” akoze info o aplikacii, ked som uz v nej. Musim nato naozaj riadne tuknut asi tak 5 krat aby mi to hodilo info o danej aplikacii. Ale u par z nic mi to ide ako po masle, tak ako pedtym na 1.1.4.

Dalsia vec sa tyka automatickeho doplnania slov. Neviem ci sa mi mari, ale na iphone.cz boli v nejakom vlakne uverejnene posty ze novy FW 2.o bude mat uz zabudovany prepinac na vypnutie autokorektury..Boli aj postnute fotky, bolo to naozaj tam. Lenze ja pri prehliadnuti celeho systemu som to vobec nenasiel a pravdupovediac ked pisem so slovakom tak mi to dost vadi a spomaluje ma to, ale ked pisem v AJ je to celkom nice. Lenze aj tak by som to chcel vypat ale neviem ako..Bud som totalne slepy, alebo to tam nie je vobec alebo to je len pre iPhone uzivatelov? To by som bol velmi velmi nerad keby to je posledna moznost, ale v pripade Applu a jeho nahladu na iPod by som sa ani velmi nemal co divit.

Prepacte za dlhy post, ale musel som napisat co som mal na srdci z mojho pouzivania.

PS. Vsetkym odporucam hru s nazvom Aurora Fient az sa cudujem ze je komplet free. Mna to vazne chytilo je to naozaj chytlava logikovka, nieco ako iZoo predtym ale oveeeeela lepsie. Best Choice!

VDAKA!

Anonymný
    Neaktívny

No kde ste ty velecteny pani co sa tu ohanali updatnutym iTouchom na FW 2.o ??? Pytam sa preto lebo potrebujem poradit ohladom toho automatickeho doplnania textu, ci to tam uz je niekde zabudovane, ak ano kde. Lebo ma to uz vazne stve no videl som aj screenshot a tam to bolo moze vypat, ale neviem ci to bolo len pre iPhone alebo to je aj v iTouch firmware..

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.