iPod a iTunes

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    larrynka
    Účastník (Participant)

Mam jeden pre mna velmi velky problem. Ked zapojim iPod do pc a otvorim iTunes tak sa mi tam iPod nezorbazi. Skusala som ho zapojit do ineho usb skusala som preinstalovat iTunes, resetnut pocitac ale nic mi nejde. Som uz vazne zufala bez iPodu sa nehnem ani na krok a teraz si tam nemozem pridat hudbu. Prosim poradte mi nejako.

mha
    Účastník (Participant)

A v My Computer sa ti zobrazi novy disk (ako ked vlozis USB kluc)? A ak mozes, vyskusaj to aj na inom pocitaci.

happy.hack3r
    Účastník (Participant)

Ak sa Ti nezobrazi ani v zozname diskov tak jeden z dovodov preco ho nevidis moze byt, ze pismeno diskovej jednotky pod akym si ho mala pripojeny pred tym, uz nie je volne (mas pod nim pripojeny iny disk – fyzicky prip. sietovy)…
    …sorry, si nenapisala ci pouzivas win alebo osx…to co tu pisem plati pre win…v tom pripade chod do My Computer->(right click)->Manage->Disk Management a mala by si ho vidiet na zozname diskov…ak je to tak skontroluj v tom zozname pod akym pismenom sa snazi pripojit a zmen pismeno na in ktore je volne (sorry za english ale nemam pristup k sk/cz win a neviem ako su prelozene tie polozky ale hadam natolko rozumies reci mojho kmena ;)

Good luck!

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.