v tom pripade s nimi tvoj bracho slusne vybabral…alebo bol neuveritelne sprosty predavac. iPhone sa totizto vo vsetkych krajinach predava vylucne s pausalom, cize so zmluvou o viazanosti. pokial mu ho dali bez toho (s tym nech si doma vyberie pausal a ak si nevyberie tak sa nic nedeje), tak sa v O2 pekne osrali, kedze ho potom donesie do SR a odblokuje.
lol dobra haluz
Delfor asi nerozumieš tej problematike.. nie je to že si doma má vybrať paušál ako u nás z letáčikov alebo čo .. ale na itunes ho musí aktivovať.. a práve tak to funguje napr. v USA… zmluvu o viazanosti podpisovať nemusíš aktivuje sa to cez itunes… ako by ju podpisovali v apple store? nemôžu … takže nerob závery :)
Chcete pocut cely pribeh? :)
Niekedy davno pradavno, asi pred 6 mesiacmi sa dal iphone kupit iba v USA a iba v Apple store alebo AT&T. Kupoval sa tak jednoducho, ze to bolo az neuveritelne, vlozis do kosika, zaplatis a doma si aktivujes. No ako z rozpravky. Potom, v novembri, sa vsak Pista Pracovity nastval a zakazal takyto predaj v AT&T ( kedze je 1000x viac AT&T storov ako Apple storov). V svojich obchodoch si predsa vedel odsledovat masivny predaj ciernych iphonov (2-5 KS/Kreditka/Osoba). Od tych dob sa v AT&T da kupit iphone iba tak, ze clovek MUSI !!! podpisat zmluvu pred predavacom o pausali. V Apple Store takyto limit nie je, ale z kreditky sa da vycitat vela osobnych udajov a to im staci.
Tak ako je to v AT&T, tak je to aj v celej EU, iphone=pausal uz v obchode. Samozrejme, je to vzdy na tom predavacovi co urobi:)
Tak dost bolo polemizovania ako to v skutocnosti je, napisem ako to MOZNE je. iPhone sa predava aj v O2 bez zmluvy, aktivuje sa az cez iTunes, kde sa vypisu vsetky udaje. Z toho plynie, ze iPhone uz mam doma, uspesne odblokovany a vsetko funguje. Dokonca nasiel wifi skoe ako EDGE od orangeu, hahaha.
lukas má pravdu kupuje sa to normálne a aktivuje cez O2 ostatné informácie sú šírené len ľuďmi ktorí sú neznalí alebo sa boja že sa im nepodarí kšeftovať ke’d ľudia zistia za koľko sa to dá kúpiť :)
zlá informácia je že už ich je skutočne veľmi málo a ďalšie kusy budú pravdepodobne až 3G a nie v tejto akciovej cene ..
Osobne zijem na Slovensku a mozem uspesne nakupovat cez eBay.co.uk(co aj uspesne robim vyse roka).Kto ma zaujem,nech ma kontaktuje na moj mail,ktory mam v profile..Mozne kupit hoci co.
No veď jasné, čo myslíš, prečo nechcem U235? Budem ho štiepiť na Plutónium (dzignem ho neutrónom), ktoré využijem ako jadrové palivo a ochudobnený Urán vyhodím na záhradu.
Suhlasim… Tie prispevky hore su skor trapne ako vtipne. Mne sa tiez uz niekedy zda, ze MacBlog pomaly upada a nedozviem sa tu nic nove.
Myslim tym aj clanky, ale aj temy vo fore, v ktorom Vas Moderatori hned zasypu XY pravidlami atd… Je pravda, ze tu musi byt aj poriadok, ale tak OD – DO.
th1:
So vsetkym stebou suhlasim ale mozes mi prosimata pekne odpovedat na jednu otazku?? Pocul si snad odomna ze by som tu spomenul daco ako ze na SVK je vyhra zit alebo co?? Ak si to nepochopil stylizacia vety bola prevzata od unhillsa … Druhy krat si lepsie vsimaj prosim.. A nesnaz sa mi zachvilu nahovorit ze si nemal na mysli mna :-)) MIER
Mal som na mysli teba to mas teda pravdu :) A urobil som presne to co ty “unhills-ovi” (neboj sa tu analogiu som pochopil) a chcel som poukazat na dost nestastnu uroven temy….Aj ked som nemusel byt ironicky…ale vsimavy som dost neboj :)
Tak co keby sme prestali pindat o nicom a vrhli sa na nejaku zaujimavu temu?
Autor
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 41 )