iPhone za 169 libier

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 41 )
  • Autor
    Lukas
    Účastník (Participant)

Tak v UK v O2 zlavnili iPhone o 100 libier na 169. Neviete ako to funguje? Viem ze je to podmienene 18 mesacnou viazanostou. Ale iPhone sa aktivuje cez iTunes, nie? Tam sa vybera aj tarifa na pausale. To mi v predajni O2 predaju iPhone a mam XY casu na jeho aktivovanie a aktivovanie pausalu? Totizto v UK sa pre O2 predava iPhone aj cez nezavisle predajne – nie O2. Teda je mozne kupit iPhone v O2 UK alebo napr. v Carphone Warehouse, ktory ich tiez pre O2 predava, doniest na Slovensko a tu ho odblokovat napr. pre Orange? Diky za odpovede

Tommy_Verceti
    Moderátor

to by aj mňa veľmi zaujímalo …

iphone.predaj
    Účastník (Participant)

Mne sa zda ze v UK, resp. v EU krajinach podpisujes zmluvu hned pri kupe iphonu. Ale overene to nemam, ale ak by to tak nebolo tak by sa vozili iphony z EU a nie z USA ;-)

Tommy_Verceti
    Moderátor

možno sa začnú :D alebo začali len kšeftári radšej podržia cenu veď prečo by nie :D

karci
    Účastník (Participant)

To sa fakt zmluva podpisuje pri kupe? Fuu, tak to je blbe. A ja som si ho chcel kupit v UK. :( Vie to niekto prestne zistit, ci to tak je alebo nie???

Lukas
    Účastník (Participant)

Nedovaza sa preto lebo doteraz stal 269 libier, co je o dost viac jak 399 americkych penazi :) A ta zmluva hned pri kupe sa mi nezda, lebo iPhone sa da v UK kupit cez net od O2 aj od inych predajcov co z O2 spolupracuju vratane Apple. A z tych podmienok som pochopil, ze mam asi niekolko casu po kupe na jeho aktivaciu v O2 cez iTunes.

Anonymný
    Neaktívny

Takze len sa tak suchnem o tuto debatu ktora sa tu zacala..Nechcem sa dotoho pustat,aby ma niektory vlci macblogovy(sak vy viete o koho sa jedna) hned nezozrali..Takze moja otazka znie:Ta cena 169 GBP je uz finalna??Je tam uz pripocitana DPH resp. podla UK VAT???Lebo aj aplle USA ma na svojich strankach cenu 399 USD,co je vsak bez VAT a ta sa pohybuje rozne ale s VAT to vychadza uz na cca 435 USD v NY,ale to asi vsetci vieme..Je teda cena 169GBP uz s VAT alebo bez?

karci
    Účastník (Participant)

Lukas: Takze ked pridem do do nejakeho oficialneho apple store v uk a poviem ze chcem iphone, tak mi ho normalne predaju a nebudu mi robit problemy zo zmluvou atd…?

Lukas
    Účastník (Participant)

No zmluva ziadna. Prave teraz mi ho brat kupuje v O2 store a nepytaju ziadnu zmluvu, nic. Proste ho len kupis za kreditku. Len ma zaujima, ci nebude z toho nejaky problem ze iphone kupeny a nikdy v O2 UK neaktivovany. Kedze kupovany na kreditku, budu mat udaje. :((( Je mozne z toho vyvodit nejake dosledky?

Anonymný
    Neaktívny

2 Lukas:
    Kreditka nie je zla vec ale ked si si neni isty ci sa da alebo neda nieco vyvodit preco ti to nevyplatil cashom??

Aka bola cena vsetko dokopy s VAT (DPH) ???Lebo natoto mi este nikto neodpovedal..

Lukas
    Účastník (Participant)

To je ten problem. Nejde to kupit cash, len kreditkou. A cena bola presne 169libier. Pisem presne, lebo iPhone uz je kupeny. 169 * cca 41 = 6929 Sk. Ma ho niekdo lacnejsie? :))

Tommy_Verceti
    Moderátor

no neviem kamarát je teraz v uk bol sa pýtať a povedali mu že len so zmluvou …

Anonymný
    Neaktívny

Ja si myslim ze to bude tiez len so zmluvou,to by pre nich nebol asi vyhodny deal,ved predsa tam nie su sprosty a vedia co ludia robili v USA,nemyslim si ze by toto iste chceli aj v UK..Ale mozem sa mylit..Alebo je za tym daky hidden hacik …..

Lukas
    Účastník (Participant)

Sak vam vravim, ze uz ho mam kupeny a ziadna zmluvy. Tetka v O2 dokonca povedala, ze vraj ziadna pokuta ani nic ak nebude aktivovany. Dufam, ze nezistim nejaky hacik po mesiaci pouzivania…

Tommy_Verceti
    Moderátor

snáď nie ale na kreditku sa to kupuje asi kvôli tomu aby obmedzili práve čierny vývoz.. takto môžu limitovať na dva predané kusy na kartu alebo tak nejak pokiaľ sa nemýlim…

Yaquzza
    Účastník (Participant)

Dnes som bol v O2 v Cheltenhame, predavač mi akurát povedal že keď chcem iPhone, tak budem musieť podpísať zmluvu. Máš ho už aj rozbalený a používaš?

karci
    Účastník (Participant)

Tak teda ludia, sa dohodnite :) Tak ako to vlastne potom je? Zmluva? Alebo ne?
    Alebo ak maju v UK v O2 taky bordel ako na SK, tak sa necudujem, ze ho predali bez zmluvy. :)

Ked uz sme pri tych kreditkach, tak teda s ktorou kreditkou sa vybrat nakupovat? :)

iphone77
    Účastník (Participant)

Ja mam uz tiez info o tom, ze je to iba na podpis :) zmluvy. A kreditka to asi musi byt registrovana v UK.

Kiko
    Účastník (Participant)

Myslíš že je to to isté ak sa spýtaš či je potrebné podpísať zmluvu pri kúpe iPhonu, alebo tam jednoducho iba prídeš a povieš One iPhone please :)

Lukas
    Účastník (Participant)

Kiko to vystihol. Ja som to riesil cez bracha. Mal anglicku kreditku. Predavac mu najprv tiez povedal ze ta cena je s 18 mesacnou viazanostou. Tak som tam brachca poslal znova, nech na toho predavaca zatlaci, ze to kupuje ako darcek a aktivovat v sieti a platit pausal to bude niekto iny. Predavac: No problem, iPhone sa aktivuje cez iTunes, tam si vyberate aj pausal aj davate vsetky info o sebe – takze to je vlastne taka “zmluva” – az ta aktivacia cez iTunes. Nasledne sa pytal, ze co ked nebude nikdy aktivovany, a on ze nic. Este ho nepouzivam, v rukach ho budem mat zajtra. Inak chlapci nic v zlom, ale som prekvapeny, ze nikto nevie ako to funguje. Mne to trvalo asi 10 min kym som to zistil z O2 UK.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 41 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.