Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone problém s WiFi
- This topic has 12 odpovedí, 3 hlasy, and was last updated pred 8 years by Gunsnimo.
-
AutorPríspevky
-
30. októbra 2016 o 18:24 #490618GunsnimoÚčastník (Participant)
Ahojte, mám iP6S a vždy keď ho zamknem tak po chvíli sa “vypne” wifi. Skrátka je offline do kedy ho neodomknem. Ako náhle ho odomknem tak wifi znova naskočí. A tento problém som mal taktiež na iPade mini a aj predáchdzajúcom iP5S. Tak si myslím že to neni chyba zariadenia, ale len že mám niečo vypnuté alebo neako zle nastavené. Budem rád za každú radu lebo je to otravené. Díky
30. októbra 2016 o 19:42 #490625????Účastník (Participant):-)
31. októbra 2016 o 0:08 #490670GunsnimoÚčastník (Participant)Len pri rozsvieteni wifi nenaskoci, treba odomknut iphone az po tom naskoci. Ale len pri 6S. Tam logo wifi zmizne uplne. Ale pri 5S tam je logo wifi vidiet take priehladne a hned len po rosvieteni naskoci wifi
31. októbra 2016 o 6:36 #490676????Účastník (Participant):-)
31. októbra 2016 o 7:25 #490678GunsnimoÚčastník (Participant)Hej signal je okey, router mam hned vedla seba. Ano presne tak, je priehladne ako ked je prazdny signal. Ale tak to je na 5S, to ma moc netrapi. Teraz mi ide o to 6S. Tam ta wifi naskakuje az po odomknuti telefonu.
31. októbra 2016 o 9:53 #490687shadowerÚčastník (Participant)treba si to otestovat ci ti funguje wifi aj ked je mas vypnuty display …
vypni data, nechaj len wifi a posli mail alebo imesage
mne to na 6 robi tiez ze akoby naskocila az po zapnutiale vsimol som si ze mi to robi iba v praci, doma ani nie
31. októbra 2016 o 15:17 #490773GunsnimoÚčastník (Participant)No práveže nefunguje, vlastne preto to zistujem, či to je normálne. Ja mávam mobilné dáta vypnuté, len keď ich potrebujem si ich zapínam, nech to zbytočne nežerie baterku. Presne ako píšeš, až po odblokovaní telefónu naskáču všetky nové veci.
31. októbra 2016 o 15:48 #490779????Účastník (Participant):-)
31. októbra 2016 o 18:33 #490800GunsnimoÚčastník (Participant)To práve ešte neviem, mám ho nový cca 3 dni a ešte som ho na inej wifi nemal pripojený. Ale kedže na 5S mi to nerobí tak si myslím že by problém nemala byť v routeri.
31. októbra 2016 o 20:01 #490814shadowerÚčastník (Participant)tak skus cisty restore a uvidis mno
2. novembra 2016 o 20:27 #491043shadowerÚčastník (Participant)teraz som skusal, rovnaky problem mam v praci na wifi
vypol som data, nechal len wifi, telefon zaspal, poslal som mail nic, cez web prisiel, akonahle som stlacil home button len na prebudenie tak zapipal a wifi naskocila …
musim skusit ci to robi aj doma, vsimol som si to len v praci ze zmizne wifipouzivam este 9.3.5 na iphone 6
2. novembra 2016 o 21:05 #491046shadowerÚčastník (Participant)resetoval som teraz nastavenia siete a fici mi wifi tak ako ma uz aj v praci, ale neriesim …data mam zapnute stale …
kazdopadne pred resetom si treba vypnut klucenku …zmaze to vsetky hesla na wifini …a potom znova zapnut
15. novembra 2016 o 17:59 #499722GunsnimoÚčastník (Participant)Skúsil som resetovať 3x nastavenia sieťe, resetovať všetky nastavenia a nakoniec aj vymazať celý obsah a nastavenia a žiadna zmena. Teraz som aj spravil softverový update na svojom starom 5S zo začiatku mi to spravilo tiž 2x že wifi zmizla ale potom už v pohode, vždy stačí len rozsvietiť display a wifi hneď naskočí. A na iPade mini (prvá generácia) mi wifi mizne tiež, až po odblokovaní naskočí. Takže fakt neviem v čom môže byť problém. Už som skúšal aj inú wifi a robí to na všetkých wifi.
Tak keby niekdo ďalší z iPhonom 6S ešte skúsi vypnúť dáta a či mu to robí tiež by som bol veľmi vďačný. Či mám začať riešiť reklamáciu. Díky -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.