iPhone a Orange World

Domov Diskusné Fóra Ostatné iPhone a Orange World

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 34 )
  • Autor
    Príspevky
  • #69096
    uzivatel33
    Účastník (Participant)

    Chcel by som sa spýtať, aké máte skusenosti s Orange World v iphone. Má vlastne rychlosť 3G? Chcem brať iphone aj s OW 1000 a tiež ma zaujma či sa 1000 mb rychlo prečerpá. A či sa dá v iphone nastaviť že či sa chcem na net pripojiť cez wifi alebo automaticky vždy nabehne OW…dakujem

    #207812
    raul
    Moderátor

    ked je wifi, pripoji sa cez wifi, ked nie je, ode na OW. Oplati sa to, kupuj, nnevahaj. 1gb staci.

    #207844
    spoti
    Účastník (Participant)

    viac ako 300MB sa mi este nepodarilo cez iPhone “presurfovat” mam 1GB OW

    #207859
    murriik
    Účastník (Participant)

    #207860
    iFiko
    Účastník (Participant)

    tiez som sa s iPhonom este nedostal nad 400MB

    #207861
    EdDy
    Účastník (Participant)

    Mám OW 1000, a fakt som sa cez 1000 nedostal … raz som sa mi zvýšilo asi nejakých 200, ale to som 5 dní frčal tehering :)

    #207867
    spoti
    Účastník (Participant)

    nemusis sa bat…online hry na iphone tazko kedze no flash chvala bohu :) socialne siete, im…na vsetko mas programy co zeru max par kilo cize nemusis otvarat cele stranky…presvihnut sa to da fakt len ked pouzivas casto tethering alebo ked kukas youtube od rana do vecera…aj ked streamujes radio ti giga v terene staci

    #207870
    uzivatel33
    Účastník (Participant)

    a aká je rychlosť….som zo Ziliny takže podobná ako vo velkych mestach?

    #207872
    spoti
    Účastník (Participant)

    ja mavam vacsinou okolo 1.5mbps aj mimo Blavy

    #207875
    uzivatel33
    Účastník (Participant)

    a také odosielanie fotiek alebo videí na internet zožerie veľa mb?

    #207876
    bawy
    Moderátor

    nie :)

    #207973
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    Proste sa toho neboj. 1GB pri NORMALNOM pouzivani urcite nedas. Ja mam uz rok kazdy mesiac cca 300~400MB. A to data vyuzivam dost intenzivne.
    Navyse ked streamujes napr video z youtube cez 3G/edge tak iphone automaticky znizuje kvalitu (aby tahal menej dat). Cez wifi ide na full kvalitu. Pri messengeroch tiez niesi realne nonstop pripojeny pretoze Push. Data tecu len ked realne nieco textujes ale nie ked je apliakcia vypnuta a pocuva na push notifikacie (plus nejake keep-alive ktore su zanedbatelne).
    Veci ako skype alebo ine voice aplikacie cez 3g/edge (zatial) nerozbehas lebo to zkazuju podmienky app store.

    #207987
    Benne
    Účastník (Participant)

    Ja som mal minuly mesiac 980mb cca, ale to som ho využíval každý deň, aj nejaké app som stahoval, videá, fb, internet stále, takze myslím, že je to dostačujúce :)

    #207990
    Xorpi
    Účastník (Participant)

    No pri používaní iPhonu teda ako multimediálneho internetového centra vo vrecku teda youtube, last.fm, grooveshark.com, Safari, Beejive IM, Facebook aplikácia, Twitter klient, mail… + zdielanie netu na macbook sa mi podarilo dať mesačne tak 960MB… osobne mám 2GB. Btw… prekonal už niekto hranicu 2GB alebo sa aspoň k tomu limitu priblížil?

    Pri “klasickom” používaní iPhonu za mesiac nedáš viac než 500Mb (aj tých 500mb je veľa). Prvý mesiac by som približne pozeral, koľko minieš za deň, týždeň… a podľa si toho si to vypočítal, ale myslím, že tie štatistiky neskôr nemá cenu ani pozerať.

    Čo sa týka kvality Orange 3G, tak je fakt na vysokej úrovni. 3G mám všade, wifi pripojenie vôbec nepoužívam, nemám podstate prečo… všade je rýchle 3G. Ukladanie, posielanie fotiek… je to rýchle, a moc to nezoberie.

    Okrem iného, no 2 mesiace a Apple predstaví nový iPhone 4, a u nás sa bude predávať hádam v auguste, septembri, takže.. :)

    #207992
    Benne
    Účastník (Participant)

    Nerozumiem, čo má spoločne nový iPhone s Orange worldom ?

    #207993
    Xorpi
    Účastník (Participant)

    @Benne nič, ale ak by som teraz rozmýšľal o kúpe iPhonu, tak by som už počkal… :)

    #250679
    Proxy
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň, chcem si taktiež aktivovať Orange World do iP4 a mam taku malú otázočku. Má Orange World vplyv na Mapy a na GPS navigáciu v iPhone ? ak áno koľko mb to môže papať ? Ďakujem

    #250687
    igino
    Účastník (Participant)

    NAvigacia v telefone taha mapy z netu, cize: ano, papa to. Ak by si mal mat zapnutu navigaciu dennodenne, nedajboze aj v zahranici, to by si sa nedoplatil. V tom pripade by bola lepsou volbou kupa nejakej naviganej aplikacie (je ich dost). Ja napr. mam fyzicku navigaciu (Navigon) pre jazdu v zahranici. A doma…..? Doma sa z bodu A (moj byt) do bodu B (mesto) dostanem aj vdaka znackam na ceste. A ked uz v tom meste som, zaparkujem, zapnem navigaciu v iPhone, prepnem z rezimu auto na pesi clovek a trafim kam potrebujem. A navigacia ide len chvilku a data nou stiahnute su zanedbatelne. Mam tiez OW1000 (aj ked som zmluvu upisal na 2GB a prislo k samovolnemu zo strany operatora k znizeniu na 1GB) a mam problem minut viac ako 300-400MB mesacne. A to sa vobec nekrotim, ani nekontrolujem.

    #250688
    max7323
    Účastník (Participant)

    ak mas navigon sygic alebo iGo tak nie …ak googlemaps tak ano

    #250689
    Proxy
    Účastník (Participant)

    igino diki moc za vysvetlenie, hoci som mal na mysli tak raz, možno dva kát do týždňa využívanie tej navigácie, takže ten OW 1000 by mal bohate stačiť :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 34 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.