Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Iphone 6 vs 6s
Nie to podla mna nepojde.
tak budem musieť počkať na orange ale snád to bude lepšie ako minulý rok, a budú ich mať skôr ako v januári
Davros: Mozes skusit Nay alebo nieco podobne. Ja som u nich kedysi kupoval iPad, ked ho nikde nemali, tak oni ho kdesi objednali a dosiel za 2 dni.
16GB v iPhone niekomu moze stacit. Od iOS 9.1 by mali programy zaberat menej miesta ak sa dobre urobia.
5400 otackovy disk v iMacu tiez moze stacit niekomu, kto ho zapne, spusti programy, ktore pouziva, a ked ho nepouziva, tak ho uspi. A pouziva hlavne programy od Applu. Restartuje ho len ked nainstaluje novsiu verziu OS X.
Dfx: uz sim objednal v orangei 64gb tal som zvedavy ze kedy realne pride snad to bude skor ako za mesiac, vraj nas nie je vela na cakacke ludia idu po 16 gb najviac
dfx: To nie je o tom ze je niekto komu to staci, ide o princip, ze Apple produkty s takou cenou nemaju ponukat technologiu ktora proste uz nepatri do tejto doby. 2010/11/12 ok chapem, ale nie v 2015, skoro 2016. Chcu napredovat, takto tazko…
… ako si napisal chcu napredovat vytvaranim zisku. A ten sa robi presne tak ze predaju 16GB verziu, user si dokupi za 3ecka na mesiac dalsie miesto a plati ho uz dlhodobo. oni to vedia
@Majdy, este jedna pripomienka k tym Cloudovym sluzbam, zatial iCloud drive funguje tak, ze ked si napriklad chcem siahnut nejake video pomocou iCloud Drive App a po case ho chcem zmazat (aby som si uvolnil miesto) tak bud ho zmazem z iCloud Drive uplne alebo pockam kym sa zmaze automaticky kedze iOS nepovoluje zatial zmazanie suboru zo zariadenia s tym ze subor zostane na iCloude. Alebo da sa to nejako? Mozno sa mylim.
@Gren093: nie, to sa nedá. iCloud by tak nedával zmysel a postrádal základnú funkciu na ktorej si zakladá a keby to fungovalo ako popisuješ plnil by len polovičnú funkciu syncu a skôr pôsobil ako služba na vytváranie duplikátov – a to iCloud nikdy nebol a dúfam ani nebude, ako napr. One Drive.
Ja by som moznost lokalneho mazania suborov z iCloud drive velmi uvital.