- This topic has 20 odpovedí, 16 hlasov, and was last updated pred 9 years, 6 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Iphone 6 Touch ID Home Button
Ide aj vám hlučne?
Touch ID home button je hlučnejší ako klasický na 5 a staršom.
>>>zvykneš si
Ked tak skusam, tak vsetky aj lock, mi pridu hlucne
to iste pri 6tke a volume buttons nie ? :) tiez hlucne :)
Ano :)
on sa časom rozvyklá neboj…
No sú dosť hlučne všetky tlačidla pri rozbalení som si myslel že som dostal chybný kus ale zvykol som si :)
skor si myslim, ze su odolnejsie, zrejme by sa nemali tak skoro pokazit, ako na iphone 4S napr…
a hlavne su konecne utesnene, po rozobrani je kazde tlacidlo este zvnutra podlepene gumou aby tesnilo, cize ani bordel sa nedostane a mozno je aj vyssia odolnost voci vode…
Áno, hlučnejšie možno trochu. Každý to inak vnímame. Podstatné je, že už nie sú rozhŕkané ani kus. Teda aspoň na mojom 6+. :)
Mám otázku: keď dva krát rýchlo priložím prst na Home Button tak sa mi obrazovka zoscroluje asi o 2riadky ikon dole a zostane tam prázdne miesto. jemne priložiť, nie stlačiť.
To je miesto na “naprogramovanie” nejakej funkcie? Obrazovky sa ani nedotknem iba jemne priložím 2x po sebe prst k tlačítku. Mám iP 6.
na 5S čo som mal som to neskúšal, ale fak netuším čo to je.
Dakujem za rady – užitočné komentáre.
to je featura ip6 – ma vacsi displej a nedosiahnes palcom na vrchnu cast displeja. takymto poklepanim sa to cele zosunie tak aby si to vedel obsluzit palcom
Na ip6 pozorujem hlucnejsi zvuk len ked ho stlacim presne v strede. Ked ho stlacim jemne po kraji/krajoch tak ma taky maksi zvuk, tichy. Pozoruje niekto nieco podobne?!
Limo: nerieš hlúposti. Ten HB je kus od kusu iný. Napríklad ja ho mám úplne tichý.
mne zase tak divne cvaka ked sa ho dotknem ale nestlacim ako keby to sklicko bolo uvolnene alebo nieco podobne. Obcas to robi a obcas nie, je to zaujimave a ked to tak divne cvaka alebo lepsie povedane puka tak mi berie aj zle odtlacok prsta asi az na 3x a niekedy vobec.
madaraszko: podobný problém ako popisuješ som mal aj ja prílišná vola sklíčka bolo to tam uvoľnene a strašne to pukalo pri stlačený aj pri jemnom dotiku bolo cítiť že je to uvoľnene poslane do servisu a bezproblémov mymeneny za nový kus
Odhliadnuc od tej gramatiky, ku ktorej sa vyjadrovať radšej nebudem, tak ten HB pokiaľ je naozaj uvoľnený a nereaguje na dotyk, treba ho dať reklamovať.
Ja mam tiež ten istý problém s iPhone 5s … Stále mi to sklicko praská/puka aj pri jemných dotykoch aj normálne keď stláčam home button. Chcem sa len opýtať že keď uznajú reklamáciu tak to mi dajú úplne nový kus alebo nejaký repasovany ??
Vždy dávaju repas. A ti garantujem, že keby sa to tu do okola neopakovalo, tak rozdiel nezbadáš.