iPhone 6 reklamacia Telekom

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 6 reklamacia Telekom

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    LojzkO888
    Účastník (Participant)

Zdravim, kupil som si na pausal iPhone 6 128GB space grey v telekome po tyzdni mi zacal pukat v dolnom pravom rohu displej povedali ze sa zacal asi odpliepat tak mi to zobrali na reklamaciu ze to vymenia kus za kus ale krabicu mi nechali a povedali ze mi poslu len novy kus bez krabice a krabicu budem mat povodnu co to je za blbost … mate s tym uz niekto skusenosti ? IMEI telefonu potom nesedi s krabicou .. a telefon mi mozu dat hocijaky iny co predtym opravili zas nejaky smejd … Pytal som sa kde ma ten novy telefon co dostanem vlastne krabicu a nikto mi v Telekome nevedel k tomu nic povedat … Myslite ze ked sa budem na to stazovat ze im platim 60€ mesacne faktury a kupim si telefon za 900€ tak mi mozu toto spravit ? Mate s tym niekto skusenosti ? Nechcem dopadnut tak ze mi daju nejaky opraveny smejd a nahodou ho pojdem zas reklamovat a povedia mi ze padla zaruka lebo bol rozoberany .. Dik

iTuxx
    Moderátor

normalna vec. Do zarucneho listu ti bude nalepena samolepka s novym IMEI. Bude sa jednat o vymenu SWAP modulu, aby ti nemuseli davat novu 2 rocnu zaruku. Su to spiny. Nabuduce to zanes nejakemu autorizovanemu servisu, napr CCC.

re88ne
    Účastník (Participant)

iTuxx
    a CCC urobi co ? To iste !

macur
    Účastník (Participant)
    iTuxx
    Moderátor

Narazal som na to ze nedostane opraveny smejd ale vymeneny novy kus s minimom cakania
    Macur dodal linky kde pokracujme dalej v diskusii. Hovori sa tam o tom istom.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.