iPhone 6, prečo áno a prečo nie

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 6, prečo áno a prečo nie

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    michal.misik
    Účastník (Participant)

Ahoj, môj androidový telefón Z1Compact sa so mnou pomaly, ale nenávratne lúči. Čo poviete na tento starší model od Apple-u, ako vstup do rodiny Mac?

Ďakujem, Michal

PatkoD
    Účastník (Participant)

Prečo áno ? Lebo až na SE je to najlacnejší iPhone a prečo nie ? Lebo za pár € naviac máš už take 6S ktoré ma 3D Touch, vyššiu odolnosť hliníku, druha generácia touch ID, 70% rýchlejšie CPu a 90% gpu, m9 koprocesor  a mnoho dalších funkcií za ktore sa oplatí priplatiť (cca 70€ ?) :) Ja by som ako entry level zobral práve 6S lebo je to taká vytunena 6-tka kde vyladili všetky jej muchy ????

michal.misik
    Účastník (Participant)

Som si všetkého plne vedomý. Problém je v tom, že aj tých cca 80EUR je pre mňa v momentálnej situácii veľký peniaz. Ešte to zvážim. Ja ho chcem kúpiť od slovenského predajcu a tam je rozdiel 130eur , ak sa nemýlim. Viem, aj podporu bude mať o viac ako rok dlhšiu (6s-ko). Hmmm! Babo raď.

Ďakujem za názor

PatkoD
    Účastník (Participant)

Na iStores stojí 6ka 379 a 6S stojí 459. Niečo ako mobil nekupuješ na dva týždne ale tipujem aspoň min na 2 roky ? V tomto prípade je dobre zvažovať či neutratit 80€ naviac a vzdať sa ja neviem dvoch preflamovanych víkendov niekde v bare alebo niečo podobne v tomto zmysle :)

dfx
    Účastník (Participant)

iPhone 6 ma vyrobnu vadu. Ohyba sa. Aj ked to nemusi byt vidno, tak postupne sa odpaja display a nakoniec telefon nefunguje. Jedina moznost je potom zaplatit za swap.

Ja by som kupil bud SE alebo 6S. 6 sa neoplati. A podpora zrejme skonci buduci rok. 6S ma pevnejsi hlinik vzadu.

Adomm1234
    Účastník (Participant)

Presne ako hovorí dfx- iPhone 6 má závažnú konštrukčnú vadu, okrem ohnutia je to aj vada touch disase, kedy prestane postupne fungovať dotyk.

michal.misik
    Účastník (Participant)

Chalani a aká je pravdepodobnosť, že to bude robiť problémy do dvoch rokov. (dúfam, že som sa nikoho nedotkol tým oslovením:) ). Lebo ja to chcem skutočne na chvíľu, smartphone používam len na volanie a fotenie. Nesieťujem! V práci nepotrebujem :) Som proste indián ;)

Anonymný
    Neaktívny

Nebola by lepšia voľba nejaký použitý a zachovalý iPhone 7? Pozri vyskúšaj si jedno aj druhé a sám pochopíš ten rozdiel :D

michal.misik
    Účastník (Participant)

Nebola by lepšia voľba nejaký použitý a zachovalý iPhone 7? Pozri vyskúšaj si jedno aj druhé a sám pochopíš ten rozdiel :D

jakub_s
    Ďakujem za úprimnosť ;) Už som sa obzeral po používanom “novšom” kuse.
    Tiež ďakujem všetkým za komentár.

Rychlik
    Účastník (Participant)

ahoj, 2 týždne dozadu som riešil podobnú dilemu. Po niekoľkých Android smartfónoch (ktoré neboli vyslovene zlé, napr. Xiaomi) som chcel prejsť späť na Apple. Chcel som čisto nový a nie moc drahý. iPhone SE bola moja voľba. Okrem rýchlejšieho TouchID a 3D Touch (ktoré som nikdy nemal) je to vlastne menšia 6S. Osobne som ho kupoval na BESTCENA kde ma stál necelých 300€ vrátane dopravy. Zariadenie pochádza z originál CZ distribúcie a bolo vo fólií, nikdy nerozbalené k tomu samozrejmá 1r medzinárodná záruka, takže ho je možné reklamovať kdekoľvek bez faktúry/dokladu.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.