iPhone 6 Kúpa

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 43 )
  • Autor
    Marc_Ecko
    Účastník (Participant)

inak dnes som si vsimol ze vo vela inzeratoch, kde sa predavaju ip6, je odfotena krabicka, ktora nema ziaden obrazok na vrchu a na boku je napisane len “iPhone”…nemal by tam byt obrazok ip6 a napis “iPhone 6” ???

manimam
    Účastník (Participant)

ano, na krabici hore nie je nic a na boku len Iphone, nic viac…

Marc_Ecko
    Účastník (Participant)

ale videl som uz aj krabicky kde bola normalne fotka a na boku iphone 6…

Cibike
    Účastník (Participant)

tak to boli fakey

Marc_Ecko
    Účastník (Participant)

nekupovali ste niekto v AT v eletronics 4 you ip6? ci ich maju aj priamo na predajniach…pisu totiz ze 17.10 ocakavaju 64gb verzie a ja mam v plane ist do AT 18teho, tak ma zaujima ci ich budu mat aj v obchode.

edit: no prave som tam nejako spravil rezervaciu (menecky neviem ani ceknut a EN verziu stranky ofc nemaju :)) tak som zvedavy :D

robiew
    Účastník (Participant)

v Bratislavskom Auparku predavajú iPhone :)

Marc_Ecko
    Účastník (Participant)

ale nie 6tku predsa…

robiew
    Účastník (Participant)

6tku 16 a 64gb

Cibike
    Účastník (Participant)

cena???

robiew
    Účastník (Participant)

Nepytal som sa, predavaju ho v tom stanku kde maju kryty na telefony. Mali tam všade povešani napis že maju iphone 6

Cibike
    Účastník (Participant)

no tak to bude sedy dovoz z rakuska/nemecka/svajciarska + min. 100€ naviac, takze to iste ako bazos

robiew
    Účastník (Participant)

ale musí ti dať nato 2 roky záruku, tam je ten rozdiel

Pogo
    Účastník (Participant)

Áno predávajú v auparku ale ta cena je nehorázna pohybuje sa okolo 1000 euro za 16Gb iP6.
    Majú ho aj na FixServise za úžasných 999 euro za 16Gb zlatu iP6.

Swayne
    Účastník (Participant)

Vie niekto kedy bude dostupný u nás alebo hoc aj v CZ? Stále všade len “tretia vlna” (a ešte k tomu “asi”), ale dátum nikde…

Chcem vedieť, že či si počkať, alebo to otočiť jeden deň niekam do AT a ak aj, tak že či to vôbec bude mať zmysel a že či mi nepovedia, že nemajú na sklade. Ono keď si to objednám priamo online na rakúskom Apple Store, tak mi to vie dôjsť poštou niekam, alebo aký je to systém? Plne tomu nerozumiem popravde. Tých 700e je iba v origo Apple Store, alebo aj u každého resellera? A ak to fakt objednám v Store, tak vyzdvihnúť/dodať mi to vedia kde a ako…?

manimam
    Účastník (Participant)

takze na Slovensku bude Iphone 6 a 6+ oficialne dostupny od 31.10.2014 . som zvedavy na ceny

JFK.
    Účastník (Participant)

Slovensko v poslednej vlne :D :D :D :D

-Friday, October 17: China, India and Monaco
    -Thursday, October 23: Israel
    -Friday, October 24: Czech Republic, French West Indies, Greenland, Malta, Poland, Reunion Island and South Africa
    -Thursday, October 30: Bahrain and Kuwait
    -Friday, October 31: Albania, Bosnia, Croatia, Estonia, Greece, Guam, Hungary, Iceland, Kosovo, Latvia, Lithuania, Macau, Macedonia, Mexico, Moldova, Montenegro, Serbia, South Korea, Romania, SLOVAKIA, Slovenia, Ukraine and Thailand

Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

Berte to s nadhľadom. Možno, že ku nám prídu už telefóny z druhej, tretej várky, ktoré nebudú trpieť rôznymi “defektami”. :)

dfx
    Účastník (Participant)

Realna dostupnost bude najskor februar 2015. Dovtedy sa bude dat kupit u priekupnikov s rizikom kupy fake iPhonu, alebo u slovenskych APR s priplatkom 100 eur. Kazdy rok ot tak funguje. Este dobre, ze ho nechcem kupit.

iFiko
    Účastník (Participant)
    sairik
    Účastník (Participant)

ak bude niekde vystaveny na osahanie, vytvorte niekto novu temu ze kde :) BA :) dik

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 43 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.