iPhone 6 + health.app BUG

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 6 + health.app BUG

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    bawy
    Moderátor

Zdravím, občas nakuknem do health.app, celkom sa mi to páči a všetko je OK, ale keď prepínam medzi položkami deň/týždeň/mesiac/rok, tak medzi týždeň a deň sa okrem grafického zobrazenia nemenia údaje.
    Považujem to za BUG, ale otázne je, robí to aj vám, alebo to robí len mne?

panlubo
    Účastník (Participant)

Tiež sa mi mení len grafické zobrazenie. Tak to asi tak má byť.

sairik
    Účastník (Participant)

tak to ma byt, vzdy je tam zobrazeny denny stav :)

mna by skor zaujimalo, ci sa daju pozriet aj ostatne dni samostatne, ci len z grafu odratat

a tiez ma zaujima, ako merat nad orsku vysku, treba na to samostatnu app ?

bawy
    Moderátor

nechápem, keď si pozriem deň OK, potom týždeň – tam sú rovnaké údaje ako deň, úplne identické vždy, mesiac aj rok má svoje vlastné validné data…..vôbec tomu nerozumiem

JFK.
    Účastník (Participant)

sairik, nadmorskú výšku merá barometer a teda, len ak máš iPhone 6/6+, je to zabudované v Health App a meria to automaticky, tak ako kroky.

bawy, sprav screenshoty lebo nechápem presne ako to myslíš, hore vpravo vždy ukazuje STEPS TODAY, je jedno aký máš tab, vždy tam píše dnešné kroky… prepínamím tabov meníš len graf, kde sa teda mení “daily average” , minimum a maximum + krivka grafu.

sairik
    Účastník (Participant)

no tomu rozumiem, ale myslim tak, ze proste pozriem do appky a vidim ze som v 952 m.n.m.
    je to v health ? alebo to premieta do poctu poschodi len ?

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Na základe čoho meria kroky?

JFK.
    Účastník (Participant)

Kroky meria M7mička(iP6 – M8) na základe pohybu..stačí švihať rukou a ono to zaznamená ako keby krok.
    Prakticky to ale funguje celkom slušne :)

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Thx

A zaujímalo by ma, jak pracuje ten barometer :-D v iPade health app nie je, samozrejme chápem, ze vo vrecku s iPadom nebudem behať :-D len čisto zo zvedavosti by som chcel vyskusat :-)

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Ok, našiel som appku na AppStore a zdá sa, že funguje :-)

bawy
    Moderátor

zaujimala by ma úspora baterky po vypnutí toho coprocesora M8, a či sa to vôbec dá..

peto7532159
    Účastník (Participant)

bawy: myslím že sa nedá vypnúť a čo sa týka spotreby tak som čítal že týpkovi sa na dovolenke vybil iPhone (ešte 5s s M7), mal ho celý čas vybitý pri sebe a keď ho po návrate zapol ukázalo mu kroky za tie dni (http://www.idownloadblog.com/2014/03/05/iphone-5s-m7-tracking-dead-battery/)

sairik
    Účastník (Participant)

tak da sa teda v health pozriet v akej som nadmorskej vyske ? alebo poradte nejaku cool appku :)

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.