iPhone 6 aka farba ?

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Autor
    marostrepan1
    Účastník (Participant)

Síce trošku zvláštna otázka hlavne keď je to vec vkusu. No chcel by som sa opýtať ktoru farbu by ste mi poradili ? neviem sa rozhodnúť medzi zlatou a striebornou. Preto ak ma niekto realne skusenosti z oboma farbami ktorú by ste mi teda odporučili ? )

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

mne sa najviac páči Space Grey

Robo_Petrzlen
    Účastník (Participant)

Ja som si napriklad na iPhone 5S Space Grey všimol že niektore maju ošuchany ramik, hlavne pri napajani thunderboltu že sa im oškiera ta farba.Neviem ako je to na 6tke ale zamna tiež Space Grey.

basman
    Účastník (Participant)

daj si taku farbu,aka sa paci tebe a nie nam.Ty budes pouzivat iphon…nie?

jigga1411
    Účastník (Participant)
    manimam
    Účastník (Participant)

za mna silver

Dreamer
    Účastník (Participant)

Podla mna je Silver najkrajsi jak u iPhonu 5S tak aj 6. Iny by som uz nechcel. Vynika tam predny prstenec okolo Touch ID a taktiez zadne logo jablcka, ktore sa pri Space gray uplne stracaju.

Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

Jednoznačne Gold. Na 5S vyzerá super, ale keď mi ju známy ukázal na 6ke, tak je to ešte krajšie. Samozrejme, je to subjektívne.

eraserv6
    Účastník (Participant)

TY musis vediet co sa ti paci, to si aj obuv a odev kupujes na rady inych? :-). U mna urcite jedine silver, nic ine krajsie ako 5S silver som nevidel. Black sa supe ako stare erteple a gold sa zas hodi raperom s mechanickym budikom s retazou na krku :-)

Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

Čo sú to erteple prosím ťa?

JOK3R
    Účastník (Participant)

Ja som gold vylúčil, nepáči sa mi. Bol som rozhodnutý pre silver, ale nakoľko v prvej várke nebudú, idem kúpiť grey ktorý všetci čo videli iPhone 6 naživo chvália asi najviac…
    Či silver, či grey, je to len smartphone a bud plniť tú istú funkciu. A či vzadú vyniká logo jabka mám vcelku u riti ;-)

marostrepan1
    Účastník (Participant)

Ano viem že ja musím vediet aku farbu chcem … ale neprirovnavaj to k oblečeniu je to uplne iné .. a ja som chcel počut len nazory kôli tomu že je to ine keď to človek drži v ruke ako keď si pozrie obrázok na internete ja som sa zaťial v realnej skusenosti stretol len zo zlatým preto sa pytam niekoho kto mal skusenosti už aj zo zlatym aj striebornym a vie to porovnať.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Jakub : zemiaky

Hurfo
    Účastník (Participant)

Ak chces cierny tak je to jasne ak chces biely vyber si aky je dostupny kedze ho pravdepodobne aj tak das do obalu a potom to ci je zlaty alebo striborny spoznas len okolo home buttonu.

JOK3R
    Účastník (Participant)

Ako napísal Hurfo, vyber si len čiernu/bielu a zadok pôjde do puzdra, tá šošovka vadí a treba to zrovnať :)

bawy
    Moderátor

Tá šošovka nevadí, a čierna nemá s čiernou nič spoločné zozadu, je to svetlosivá :/

lord.norton
    Účastník (Participant)

ty si svojpravny?
    ked nie nechaj to na mamu.

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.