iphone 5c nejde nastavit cas

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iphone 5c nejde nastavit cas

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #105464
    johny24
    Účastník (Participant)

    Asi ide o hardverovu chybu, ked nastavim manualne cas, tak ho ukazuje urcity cas spravne napr. zo 10 minut, ked vypnem displej, tak sa vrati na povodny cas, ako som ho nastavil, niekedy chvilu ukazuje spravne. Automaticky nedekuje spravne cas. Skusal som vsetko mozne cez lokalizacne sluzby, hard reset, factory reset, dfu mode, obnovit len siet…..nic nepomaha. Je to v hardverova chyba alebo softverova (verzia ios) ?

    #406314
    iTuxx
    Moderátor

    Ja by som skusil odpojit/pripojit baterku od dosky. Pripadne reklamaciu ak je v zaruke

    #406357
    johny24
    Účastník (Participant)

    toto asi nebude len baterkou, tu je presne popisany problem ako sa mi to prejavuje https://discussions.apple.com/thread/6775375?start=0&tstart=0 ,ze by dalsi problem, ktory apple ututlava a po nekolkych rokoch si priznaju chybu a zavedu vymenny program?

    #406366
    motyl
    Účastník (Participant)

    Hm. Mne napríklad 5C robí, že z času na čas v kontaktoch vypadne možnosť “hľadať”. Takže ak chcem nájsť kontakt, muším ručne posúvať obrazovku. Skúšal som všetko možné z diskusií, jedine čo pomôže-dočasne je reštart telefónu.
    Včera mi Mac nevedel nájsť cez AirDrop telefón, tak som ho reštartol. Čo pomohlo. ALE. Keď by mala byť obrazovka čierna s logom jablka uprostred, tak po okrajoch sa zobrazili akoby svetelné stekance, a po zobrazení úvodnej obrazovky obraz blikal(akoby sa frekvencia obrazovky znížila). Pomohol druhý reštart. Dúfam, že to nebol začiatok …
    Stretli ste sa s týmto už niekto? Vďaka.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.