Iphone 5 výmena matičnej

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Iphone 5 výmena matičnej

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    maxo12
    Účastník (Participant)

Zdravím, chcel by som sa opýtať keď mám Iphone 5 16gb čierny ktorý má rozbitý displey, došuchany kryt, nefunkčný mikrofon a takisto aj reprák a mám možnosť kúpiť takisto 5 16gb bielu len mu nejde zapnúť a píše že má pokazenú matičnú. Stačilo by keby som prehodil matičné z čierneho do bieleho?

????
    Účastník (Participant)

ak mas istotu, ze jeho displej je OK, tak ano

maxo12
    Účastník (Participant)

to asi nezistím nijako kým to neprehodím čo ?

????
    Účastník (Participant)

nezistis :( teoreticky mozes skusit pripojit ho k pocitacu a uvidis ci ho pocitac nejako chyti. ak nie, tak ma naozaj vadnu dosku, ale stale to nic nehovori o funkcnosti displeja

povedal by som, ze je to risk, ktory sa moze a nemusi vyplatit. Mozes dostat poskladany telefon s cinskym displejom (nezistis ci to je original, kym ho nezapnes), ale mozes dostat naozaj original telefon s vadnou doskou. a mozno trafis na telefon, ktory ma len podvybitu baterku …

skus mu navrhnut, aby ti to predal rozobrate. odskusat displej na mieste by nemuselo byt az take narocne …

maxo12
    Účastník (Participant)

ale IMEI je na zadnej strane takže ak je originál malo by ho nájsť :) takže a to ostatné je risk skúsim uvidím

????
    Účastník (Participant)

imei je na zadnej strane vymenitelneho krytu. daj pozor, drzim palce

maxo12
    Účastník (Participant)

a ešte jedna otázka keď kúpim display tak je v ňom aj predná kamera aj reproduktor na volanie?

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.