iPhone 5- výdrž batérie

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 5- výdrž batérie

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    majsela
    Účastník (Participant)

Chcem sa spýtať, či existuje nejaký spôsob ako opraviť slabú výdrž batérie na iPhone 5. Mám ho iba rok a pol, a v poslednej dobe sa mi vybíja neskutočne rýchlo, vydrží hodinu a mám 20% a to na ňom nerobím toľko. Viete mi poradiť nejaký reštart, alebo niečo podobne?
    Ďakujem.

robossss
    Účastník (Participant)

Vymen bateriu, je to 8,4 minutova robota.

odklizec
    Účastník (Participant)

Pokud ti vydrzi tak malo, tak asi fakt jedine vymena baterky. Reklamoval bych.

majsela
    Účastník (Participant)

ďakujem za rady.

nubeek
    Účastník (Participant)

Este sa da skusit kalibracia baterky. Ale velmi pochybujem, ze to nejako markantne zmeni jej vydrz. Ja som si to stale predstavoval ako aku cierny magiu, vsetky tie kalibracie, hentoho a tamtoho.

A tak, za skusku das len zopar minut nastudovania si napriklad tohto http://goo.gl/Adrnis a jedno cele vybitie a nabitie tusim. Alebo priamo nieco takto som nasiel:

Use the iPhone until it it shuts OFF itself, due to Low Battery. Then Charge it back up without interruption, like unplugging it, to full charge 100%. Then before or after you do this, Reset iPhone, hold both home and power buttons until the iPhone restarts itself, ignore the „slide to power off slider“, let the iPhone restart itself.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.