Iphone 5 sa reštartuje

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Iphone 5 sa reštartuje

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Adao
    Účastník (Participant)

Zdravím ľudia, mám problém s mojím Iphonom 5.
    Problém je v tom, že keď som raz cestoval vo vlaku, tak som s ním robil viac vecí naraz – mal aktívne 3g, hostoval som wifi, hudba,fb a tak d’alej…no proste som ho trochu zaťažil.. Zrazu sa mi iphone vypol pri 53% batérie a nešiel znova zapnúť. Prišiel som domov urobil restore cez iTunes a podarilo sa mi ho nejako nabiť. Myslel som si že ked’ ho nabijem tak pobeží jak má, ale opak bol pravdou. Pri nabíjaní percentá batérie skákali hore-dole a po odpojení z nabíjačky sa mobil začal reštartovať každých 3-5 minút… stále sa reštartuje dokolečka (je jedno či je v nabíjačke alebo nie).. po naskočení ale idú všetky funkcie ako majú. Teraz momentálne pribudol problém, že ked’ ho nabíjam, tak neukazuje pribúdajúce percentá (stojí to na 3%), ale ked’ sa reštartuje tak ukáže 31% :D

Telefón bol v servise a vrátili mi ho s tým, že je chybná matičná a že baterka chybná nemôže byť a že to nedáva zmysel aby bola vadná baterka. Nebol to origo apple servis ale chlapík ma odhováraj že zbytočne budem meniť baterku že to nebude chybná baterka..

Nemá niekto podobné skúsenosti alebo nápad čo s ním d’alej.. či vymeniť baterku alebo veriť servisu že sa to nedá opraviť. Ďakujem za nápady :)

buci
    Účastník (Participant)

no ja by som to videl takto:
    buď zájdeš do originál Apple servisu alebo ak si myslíš, že je chyba v baterke, tak objednaj z ebayu nejakú lacnejšiu alternatívu a vymeň ju – výmena ti bude trvať tak do 5 minút, ak máš vhodné náradie :) ja som tiež skeptický voči čínskym batériám, ale bral som na svoju 4s a 3gs od nejakého Nemca, obe idú v pohode, v jednom programe ukazujú, že majú za sebou cca 10 cyklov a myslím, že na tvoje vyskúšanie by ti to stačilo – a ešte cena bola cca 8 eur a doprava do týždňa :)
    ale osobne si tiež myslím, že to nebude v baterke

Adao
    Účastník (Participant)

v originál apple servise som bol (VSP data) a tam mi bolo povedané, že chýba adhezivum pod batériou a že vraj dačo s tým súvisiace tam je poškodené. veľmi nejasná správa, ale nebudem sa hádať keď sa do to toho aj tak nerozumiem…batériu si asi nechám na skúšku vymeniť a uvidíme. v prípade chyby na matičnej by to asi znamenalo rozpredať iphone na diely čo? :/

lamkaxD
    Účastník (Participant)

Ak sa reštartuje môže byť chyba v ram aj mne to robilo na IP4 musel som meniť dosku

jigga1411
    Účastník (Participant)

Adao: pokial je chyba na doske zalezi iba na tebe kolko si ochotny investovat do opravy. Ak budes hladat, mozno sa ti podari najst niekoho kto ma rozbity iPhone a je ochotny ho predat dostatocne pod cenu.

Adao
    Účastník (Participant)

Ďakujem vám za rady. Vyzerá to tak, že sa asi nevyhnem väčšej investícii.

iTuxx
    Moderátor

najprv vyskusaj inu baterku. Je vacsia sanca ze je vadna ta, ako to ze je vadna doska. Cena baterky je cca 10€, to za skusku stoji.

Adao
    Účastník (Participant)

hej hej skúsim najprv baterku a dám vedieť ako to dopadne d’alej :)

Adao
    Účastník (Participant)

Takže baterka vymenená a všetko šľape ako sa patrí :) Diki za rady

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.