Iphone 5 problém s jasom

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Iphone 5 problém s jasom

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    maxo12
    Účastník (Participant)

Dobrý deň kúpil som si iphone 5 a mám problémy s jasom pri kúpe som si to nevšimol :(
    1. Chýba mi tlačítko pre automaticke nastavenie jasu
    2. Jas sa neda nastavit ani v scrollovaciej liste, dám ho na maximum a je stále ako keby bol na minime len sa troška osvieti, je taký stmavený.
    Predajca vravel ze menil displey, myslíte že to može byť tým alebo je to softwerová chyba?
    skúšal som aj hard reset obnovu zo zálohy (starého 4s)
    Neviete čo by som mal skúsiť? :O

Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

Nie, toto nie je SW chyba. Keď sa mení displej, tak sa to často stáva. Neviem v čom presne je chyba, ale má to jednoznačný súvis s tou výmenou.

maxo12
    Účastník (Participant)

A nevedel by si presnejšie čo by to mohlo byť? Mal by som skúsit vymeniť displey? :O o nejakej inej možnosti asi neviete čo?

JFK.
    Účastník (Participant)

tak to si kupil asi nejakú pozliepanú hovadinu zrejme
    -ak nepomôže DFU restore tak je to HW, ale na 95% to je HW už teraz

maxo12
    Účastník (Participant)

Takže keď vymením displey malo by všetko fungovať?

iTuxx
    Moderátor

U totalne neorigo displayov sa stava ze byvaju problemy s jasom a neda sa regulovat linearne. Proste uberas, uberas, nic sa nedeje a odrazu skok a je tmavy. Ale moznost regulacie by z menu zmiznut nemala.

MoRFi
    Účastník (Participant)

Ale moze byt tiez ze proximity senzor je zle usadeny, alebo je nefunkcny. Da sa to spravit pomerne lacno, netreba menit lcd. Staci ten diel, lebo ked veavis ze tu moznost nemas tak je asi vadny co je pri neorigo lcd bezne. Ak si z vychodu, spravim.

Anonymný
    Neaktívny

Spíš se jedná o chybu na základní desce. Při výměně displeje mnohdy i servisy poškodí nějakou ze součástek. U nás je servis, který se zabývá opravou základních desek. Zkus se mrknout
    Já jsem měl nefunkční iPhone 5S a ve 3 servisech mi řekli, že to nejde opravit a pak mi známý řekl o tomto servisu a za týden opraveno a doteď bez problému funguje :)

—————–
    Edit by iTuxx: vymazana reklama na urovni spamu vo viacerych topikoch

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.