Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 5 DOSTUPNOST
dobry den,
chcel by som sa spytat aku mate skusenost s dostupnostou iPhonu 5 posledne dni? objednaval som 1.10 v Orange verziu 16GB cierny a stale nic. Zaujima ma hlavne Orange.
dakujem za vase porispevky.
Skalica: v Orange ani v Telekome zatial nemali ani kus. O tom, kedy prídu, ani nevedia.
Ak by si chcel 5 a nechce sa ti čakať tak v Bratislave, Petržalke je spoločnosť MultiCom a tí majú všetky druhy iPhone 5 samozrejme za vyššiu cenu. Na ulici Bosáková. http://www.servismobilov.sk. Tam sa dozvieš viac.
telekom ich má na východe skoro v každej druhej predajni, stačí to obtelefonovať a prípadne urobiť pár km, ale nie sú ochotní to predať bez paušálu a odblokované…. orange ich tu nikde nemal, nemá a ani nevie kedy bude mať a či vôbec tento rok… človeka najprv chcú namotať na objednávku že bude do týždňa po objednaní a ke’d povie že už objednávku má mesiac tak zrazu nevedia či vôbec príde ešte tento rok…
dostali vobec do Orange iphon5-ku? (zatial kazdy ma len z t-comu) ja mam objednavku z 28.9
jj riaditelia spoločností, multi-milionári, manageri Orange-u, …
/oni tú 5tku dostali/
1.10.12 som objednával cez Orange e-shop a 15.10.12 mi kuriér priniesol IP5 White 32GB domov spolu s paušálom.
Objednaval som v prvy den predaja a dostal som ho cca po tyzdni. Som bezny zakaznik, nie som GR ziadnej firmy a uz vobec nie milionar….asi som mal len stastie…
Ja som objednal v Telekome v BA 28.9,do dnešného dňa nevolali,tak som volal do predajní,keďže chodím často za rodinou do Skalice, 20.10 som volal aj do telekomu tam,slečna mi oznámila,že ich majú na sklade,ale len biele =)
29.9 som objednal z orange e-shopu, doteraz nic
Mam objednany z Orange 16GB Black, uz asi tri tyzdne. Davam im cas do polky Novembra, ak sa mi neozvu, tak idem hned zrusit objednavku a navrh zmluvy a zamavam im z dialky, nakolko viazanost momentalne nemam.
Taktiez mam bielu 32jku z orange uz od 15.10. Objednavana cez eshop a vyplatena cez eshop.
Teraz som hovoril s Orange operátorom, dneska dostanú 600 ks 16GB Black a že to bude rozposlané na objednávky.
32 GB black dostanú 11. novembra 120 kusov a 32GB white 13. novembra okolo 200 kusov.
situacia sa zacina umudrovat :) len keby neboli take trapne vianocne akcie ….
venal, nejake informacie o 64GB ti nepovedali?
Tiež ho mam objednaný 3 týždne, cca od 5. 10. a čakam :(
treba ist do orange a zrusit objednavku nech to spravia vsetci a mozno sa uvedomia babraci
venal tomu neverim to by si musel mat sakra dobre info alebo by si musel pracovat pre orange omi iba taraju :-)))
ja som mal objednany 29.9 iphone 5 16gb a nic
co ja viem (od ludi co kupili iP5), tak na vychode bolo (mozno aj je) kopec bielych 16gb v telekome, ze skôr boli nasrany ty co zhanali cierny, lebo ze tie nikde skoro nemaju, ze ked tak len biely 16gb
Uz je mesiac od zaciatku predaja a stale je ten telefon nedostupny. Pomaly zacinam uvazovat o Note II.