- This topic has 1,444 odpovedí, 179 hlasov, and was last updated pred 11 years, 8 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 5 – diskusia, skusenosti, postrehy
Nie, neokrádali by sa, iba by nevyužili príležitosť. Teraz ho ponúknu dvaja operátori a podľa mňa sa ani jeden neodváži takto extrémne dvihnúť cenu. Dúfam, že v Košiciach nebude viac takých šialencov ako ja, čo si pôjdu pre iPhone ráno – ešte skôr než ja! :D (bacha na to chlapci, Xavier by sa na vás hneval! :D)
Aj tu už je dátum 28.9. http://www.telekom.sk/osobne/telefonovanie/apps/iphone-5/
ráno ti je zbytočne ísť, čo viem, tak ho nemajú naskladnený :D až niekedy okolo obeda… :)
:D myslis ze uz v piatok ho budu mat na predajni ?:)
Bolo by fajn ja to pojdem vyskusat do trencina:) Snad nejaky rozumny pausal do 20 eur z doplatkom 600 bude stacit
JFK, jak mozes povedat, ze 600ks na 5.5mil. ludi ? Za vikend sa predalo 5milionov kusov, v amerike zije cca 400mil ludi, sak drzme sa aspon trochu pri zemi ;)
macbloger – na centralach operatorov uz iP5 su, cierne 16ky. V piatok uz budu na pobockach v krajskych mestach (max 20ks), ale ako som pisal skor, tak na predajne sa dostanu mozno 1-2 ks.
Benne, moje výpočty :D
USA,UK,DE,Singapore,HK,Can,Aus,Jap,FR Population: 719 000 000 a za víkend 5 mil. …to je každý 143. človek
SVK Population: 5,440,000 … 600 kusov to je každý 9070. človek cca
fair enough? :D asi nie
Ja len potrebujem zistit kde bude vyhodnejsi pausal to mi neveite nikto povedat?
tak ako teraz? ist na predajnu alebo cim skor si objednat cez internet? ked sa objednava cez net tak ako rychlo zvyknu dorucit mobil ?
treba pocitat population UK, DE a ostatne krajiny z prvej vlny predsa, ci? :)
sairik: opravil som to ty alkoholik :D
max na nete este nic neobjednas,pretoze ten telefon tam neni v ponuke. na predajni som to skusal,pokial nemas znamych nic ti nedaju,tvrdia ze nic nevedia,nevedia kedy bude,za kolko bude,neda sa rezervovat, to iste aj na infolinkach
Možno toto je dôvodom doškriabaných iPhonov: http://mobilmania.azet.sk/bleskovky/v-tovarni-na-iphone-sa-hromadne-pobili-robotnici/sc-4-a-1129211/default.aspx
Robotníci ich hádzali po sebe! :D
no ale som myslel ze piatok co bude najlepsie urobit
Asi najlepsie je stat hned rano prvy v rade
palinho, žiadna rada/queue nebude :D … so 4S dopadli najlepšie tí, ktorí objednali hneď cez eshop.
Hned rano cez e shop? a na predajnu?
ne, das cez eshop a budes cakat doma, mozno doleti,tak nechaj otvorene okna :D
JFK, zle pocitas, zabudol si na Kanadu, Japonsko, Singapur, HongKong, Australiu, Nemecko, Anglicko, Francuzko… To je dalsich 390 milionov
sorry, uz si opravil
In other words, na slovensko by malo príjsť cca 38 000 kusov aby to bol rovnaký pomer, čo je nereálne, ale aspoň 30% z toho, takže aspoň nejakých 10 tisíc by bolo fajn…