- This topic has 1,444 odpovedí, 179 hlasov, and was last updated pred 11 years, 8 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 5 – diskusia, skusenosti, postrehy
Na druhej strane som aj rad ze zdvihnu ceny, zas by sa to mozno prefiltrovalo a z iPhonu by bol premiovejsi produkt ako kedysi, mat iPhone 3G bolo nieco skoro nadludske, ludia mali primitivne Nokie, skarede HTCcka, dnes kazde decko v MHD si tuka do svojho iPhonu, myslim ze aj kebyze ceny zdvihnu dvojnasobne, stale ludia ktory si MOZU chcu kupit by nanho mali a ludia ktory nemozu by svoje usetrene peniaze radsej vrazili do Samsungu Galaxy S3 za zlomok ceny.
Ťažko povedať macblogger, tiež som sa nad tým zamýšlal, že aspoň nebude mať každý druhý človek na ulici to isté čo ty, ale čísla hovoria niečo iné, čím ďalej má iPhone stále viac a vaic ľudí. Pred rokom sa za víkend predali 4 milióny kusov, tento rok 5 miliónov a to nehovorím o predobjednávkach, kde sa za 24 hodín predali 2 milióny kusov.
Je to v podstate jedno akú dajú cenu; vždy sa nájde dosť ľudí čo si to kúpi (Reality Distortion Field).
A aj tí, ktorým sa zdá tá cena prehnaná, si ho kúpia ak ho chcú (viď my :D).
JFK: presne tak :D
BTW: už to tu máme čo som hovoril pred pár minútami, už to sú 3-4 týždňe na oficiálnych stránkach. Apple prvykrát oficiálne oznámil, že vypredal nejaký iPhone.
dalsie minus pre cierny – ostavaju packy od prstov :-D
Co riesite vsetci s tymi odtlackami ??? Ked bol skleneny tak to nikomu nevadilo, zatial ho este nikto nema ale ten bruseny hlinik ma zacapkany asi kazdy..
skor by som videl problem v tych obitych kusoch vybalenych priamo z krabice. na bielom to neuvidis az tak:)
http://www.predajmobilov.sk/predaj-mobilov/apple-iphone-ipad-ipod/iphone
ľudové ceny :D :D :D :D :D
:D :D 1350€ … Asi pozlátené :D
skladom?? to nakupili v zahranici v aple storoch a idu to tu predavat ci co?:D
dobre ceny zabili:D
Nechapem, co riesite – momentalne je iP5 exkluzivny a u nas oficialne nedostatkovy tovar. Ti chalani museli vycestovat do nemecka, ci anglicka, odstat si rad, a tu cestu aj cas si zaratali do ceny. No a kedze je na slovensku len par stovak kusov iP5 a dalsie pridu najskor o 3-4 tyzdne, tak nebudu mat problem ich predat aj za takuto cenu.
Boh žehnaj The United States of Europe, aby už pripísali Lisabonskú zmluvu a zrušili celu tú debilnú „suverenitu“ krajín…
mne sa už podarilo rezervovať jeden iphone5 32gb na piatokv žiline :) nevedeli potvrdiť farbu tak asi zoberiem čo bude :D už sa neviem dočkať akurát tam budem môcť zbehnúť až po práci tak dúfam že mi ho kvôli veľkému náporu nepredajú :D
a dozvedel sisa aj cenu ? u operatora? alebo evolution ?
ja berem od telekomu
cenu nejako neriešim ale tipoval by som že to bude to isté ako to bolo so 4s iba ho nahradia nové telefóny
pomaranc bude zas drahy jak svina
je nejaka moznost rezervacie? Ci len po znamosti na predajni?
Oranze – systemova udrzba.
Zeby uz orange nahadzoval iphone 5?
https://www.orange.sk/eshop/telefony.html?filterPayType1=0&filterManufacturer1=Apple
Minuly rok sme sa takto tešili zo systémovej údržby a veľké hoWno bolo :(