iPhone 5 – diskusia, skusenosti, postrehy

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 5 – diskusia, skusenosti, postrehy

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1,361 až 1,380 (z celkového počtu 1,445 )
  • Autor
    odklizec
    Účastník (Participant)

Lindus, si zak trosku mimo. Apple.ch ti sem posle leda prd. A i kdyby poslal, jakoze neposle, clovek by jeste zaplatil navic dph protoze ch jak znamo neni v eu. Ale souhlasim, ze vyplakavani nad neschopnosti operatoru je zbytecne a cekat na telefon o i vic jak mesic je znamka zoufalstvi.

mmhardky
    Účastník (Participant)

Remm1: Sorry, nedal som kompletne info. Otec je v Orange, tak isto ako aj ja. Uz je rozhodnuty ist koli iP5 do Telekomu, lebo ho surne potrebuje, iP4 mu prave odisiel a chce dotovany telefon, kedze sa tak ci tak planuje zaviazat na dalsie 2 roky. Lenze ako vidim, v telekome je to tiez bordel.

ruidos
    Účastník (Participant)

len pre info. vsetky telekomy dnes a zajtra naskladnene 16GB verziami

vlastr
    Účastník (Participant)

ruidos: tak to som zvedavy ci mi slecinka zavola ze si mozem po dajaky prist… ak nie tak tam skusim naklusat
    a tebe sa podarilo kde zohnat iphone 5 a aky?

Pentik
    Účastník (Participant)

o bielych 32jkách nemá niekto info ?

korado87
    Účastník (Participant)

Telekom je jedna veľká tragédia, skončila mi zmluva a bol som tam celkovo 6 krát, nikto mi nevedel povedať kedy, čo a ako. Zapísali si ma a dva týždne sa nikto neozval. Nehovoriac o tom, že som tam bol 13 rokov a neboli schopní alebo ochotní mi ponúknuť väčšiu zľavu na paušál ako 10e. Prestúpil som do Orange-u, a iPhone som mal do 10 dní od prestupu a podpísania zmluvy

vlastr
    Účastník (Participant)

Korado: novych zakaznikov si operator chce ziskat, preto boli taki ustretovi… Ked tam budes dlhsie uvidis ze je to podobne ako v telekome… Co sa starostlivosti o zakaznika tyka. Samozrejme niekto ma lepsie skusenosti s telekomom, niekto s orangeom, ale v zasade je to to iste…

ruidos
    Účastník (Participant)

vastr : bol som na juhu a a stavil som sa v telekome. nahodou mali jeden kus :-)

vlastr
    Účastník (Participant)

Ruidos: si robis srandu??? Ja na Juhu byvam a do toho telekomu ani nechodim lebo vzdy ked som tam bol tak nemali, navyse je to najmensia predajna v TN. este mi povedz aku kapacitu a farbu mas. Dufam ze bielu 16 a idem si rovno buchat hlavu :) ale samozrejme ti ho prajem, snad sa dockam aj ja.

uhrinko
    Účastník (Participant)

Minulý týždeň v pondelok som v Telekome na predajni objednal iPhone 5 (64GB) – ráno mali cca 15ks na centrálnom sklade. Slečna s ktorou som to riešil ma najskôr presviedčala že iPhone nie je a nebude, potom sa mi ju podarilo presvedčiť, že ho chcem na doručenie kuriérom a telefón majú a tak si to overila, samozrejme na sklade bol. Keď zistila že si chcem preniesť číslo k Telekomu, už s iPhonom nebol žiaden problém a začala ma presviedčať že všetko je ok a telefon mi kuriér doručí maximálne do 3 pracovných dní.

Samozrejme dodnes telefon nemám, čo by bolo ok, keďže na zmluve je napísané že sú povinní mi ho doručiť do 45dní :) IMEI mám pridelené, tak som sa bol informovať ako mám telefonovať, keďže mi už telefónne číslo preniesli avšak telefón mi nedodali. Predajca ma odkázal na najbližší mobilshop, že si mám kúpiť redukciu z miniSim na SIM, keďže telekom ju neponúka. Popri tom ma stihol informovať, že jediné čo môžem spraviť ohľadom dodania je to, že mám čakať :) Nik to nevie urýchliť, môj telefón na mňa čaká na sklade v Lozorne, sklad a expedovanie výrobkov z neho má na starosti externá firma a je to iba na nej kedy sa požiadavka Telekomu dostane na rad a telefón pošlú do kuriérskej firmy a následne mi doručia, ale majú na to zmluvne 45dní. Tak čakám a informujem vás aby ste vedeli, že ak vás budú presviedčať o tom že vám iPhone doručia hneď na druhý deň, že to nie je úplne pravda :)

Remm1
    Účastník (Participant)

Ja som na tom tak isto len ja som spravil zmluvu 9.12 a to som si myslel najivne že zajtra zavola kurier ale skor si myslim že on mi zavola na zaciatku roka. Este stále tajne dúfam že tento týždeň to bude.

Toho ako nič lepšie ho nenapadlo ? Prosim nie toto ked mi povedia tak tam odpadnem :D:D:D:D
    „môj telefón na mňa čaká na sklade v Lozorne, sklad a expedovanie výrobkov z neho má na starosti externá firma a je to iba na nej kedy sa požiadavka Telekomu dostane na rad a telefón pošlú do kuriérskej firmy a následne mi doručia“

uhrinko
    Účastník (Participant)

@Remm1 Tak to je super teda. Som myslel, že som sám naletel. Tiež si naivne myslím, že by sa mohol zajtra kuriér ozvať. Ak nie budem musieť zmeniť adresu doručenia a to som teda zvedavý čo si ešte vymyslia za príbeh na mňa.

Len pre info: Je nás tu takých ešte viac??

Rob
    Účastník (Participant)

ja uz tiez cakam teraz na 64gb, ked som sa dozvedel ze moju 32gb dali niekomu inemu (nikto nevedel ako sa to mohlo stat), mal som uz IMEI aj zmluvu..

Remm1
    Účastník (Participant)

Tak je nas tu viac. Ja dnes idem do tn tak sa neviem dockat co si vymyslia kedze kamaratka mi potvrdila ze v centralnom sklade jej uz velmi dlho neukazuje ziaden iphone 5 64gb.

Jedine co vo mne zivi nadej je to ze IMEI existuje :DDD

http://img138.imageshack.us/i/imageydod.jpg/

uhrinko
    Účastník (Participant)

Ja som práve obvolával infolinku a snažil sa niečo vypátrať a zmeniť adresu doručenia. Dozvedel som sa že z centrálneho skladu odišla žiadosť na kuriérsku službu 14.12.(piatok) ale kuriérska služba pre dodanie ešte nebola pridelená. Samozrejme keď som chcel zmeniť adresu doručenia, nebolo to možné, pretože to funguje len do 3 dní od odoslania požiadavky :)) Ale telefonistka skúsila odoslať požiadavku na zmenu, tak budem poobede zisťovať či to prešlo či nie. Ak nie budem musieť čakať ktorej kurierskej službe bude balík predaný a komunikovať to s ňou. Dosť dobrý prístup k zákazníkom má Telekom.

@Remm1
    tiež som si ako prvé overoval či to IMEI je vôbec iPhone :)

Remm1
    Účastník (Participant)

Najviac som plakal ale nakonec je to doma.

http://img17.imageshack.us/i/imagexju.jpg/

uhrinko
    Účastník (Participant)

@Remm1 congrats!

Remm1
    Účastník (Participant)

Som z PU a boli tam este 4 take iste baliky takze nezufajte.

Rob
    Účastník (Participant)

to Remm1: aka spolocnost to rozvaza pre telekom?
    p.s. gratulujem ze uz si sa dockal konecne :)

vlastr
    Účastník (Participant)

No ja by som sa rad konecne dockal bielej 16tky. Som z TN a po tychto telefonoch nie jeani vidu ani slichu. Nema niekto info ze by sa v okoli TN v telekomoch nachadzali biele 16tky?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1,361 až 1,380 (z celkového počtu 1,445 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.