- This topic has 1,444 odpovedí, 179 hlasov, and was last updated pred 11 years, 8 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 5 – diskusia, skusenosti, postrehy
rudios: vďaka..je to 4s. A tie panorámy nepatria medzi najkrajšie čo som z 4s spravil. nenormálny HW.
to ze prvu sekundu nefunguju „mikrofony“ to nieje problem iphonov,to je podla mna problem telekomu …
nemam este 5tku, mal som 4S , predtym HTCcka, teraz docasne stara nokia a stale ked som volal frajerke tak som ju zjazdil, ze ci sa nevie ozvat do telefonu, a ona stale, ze normane ahoj, serus, cau .. tak asi na tom nieco bude (ona nema iphon, klasicke telefony a desire) :)
Sairik: ahaa tak to ma vobec nenapadlo lebo je pravda ze som akurat presiel do telekomu;)
Ja som tiez presiel do telekomu musim to nejako postrehnut lebo som si este nevsimol :)
Vcera mi dropol moj ip5 z 30 cm na zem keby niet krytu tak asi by uz bol hlinik poznaceny:)
Neviete o nejakom kryte tenkom ktory je okolo celeho telefonu nakolko tento ma zo spodu taky vyrez.
Mam iphone 5 poklepanim prstom po zadnej strane pocut jemne zvuky uvolnenej suciastky vyskusajte to niekto ci to je aj u inych alebo len tento kus Dakujem.
Ak je to hore tak je to autofokus a ten to robi na kazdom iphone :) cize to tak ma byt
Dakujem za vysvetlenie na 4 to nebolo pocut
kuris : tak to nie, ked niekto vola tak hned vsetko ide..
bm : nic take nepocujem, jedina vec co sa moze zdat „uvolnena“ a „hrkat“ je tlacitko na boku prepinania ticheho rezimu, aj na 4 aj 4s bolo sem tam to „hrkanie“
aj na stvorke :) tam ale stacilo ho pustit jemne na stol :) tuto je asi trosku inak umiestneny
Jurooo autofokus vydava hrkaci ton podobny ako kebybolo nieco jemne uvolnene
jj chapem pali ale to ja nepocujem hm
skus na zadnej casti pri vruchu poklepat prstom
hmm je to mozne
Ja to hrkanie registrujem na iP4 a aj na iP5. Podla fotiek rozobrateho telefonu na iFixit to bude skor v kamere.
a autofokus je v kamere :))
zaujimal by ma ten autorizacny cip :) neskusal niekto strcit do 5tky cinsku autonabijacku?
Vacsina ludi zatial nema ani 5tku, nie este cinsku nabijacku :D
no a keby som ju aj mal asi urcite by som to do ufona nepchal :))
Mate nejake zakulisne info kedy teda bude ten ajfon v Tcome?
Je to len v rukach APPLU, kedy poslu dalsiu zasielku. A to nevie nik. Je to skor surprise…
:/