- This topic has 1,444 odpovedí, 179 hlasov, and was last updated pred 11 years, 8 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 5 – diskusia, skusenosti, postrehy
lopez453, normálne ti neverím :D …chcem aj ja, poraď ako mám kúpiť :D
Odblokujem Iphone 4 – 5 od SK Telekomu. Cena 70€.
http://www.rusina.eu
nechapem co je toto za chaos – na infolinke mi povedali ze sa v piatok predali vsetky’rezervovane‘ kusy. Vyslovene som sa pytal co je to ‚rezervovane‘ no a slecna povedala ze na predajni sa da OSOBNE zarezervovat telefon s tym ze sa ozvu ked bude pripraveny. Dnes som sa na to pytal na predajni a tam sa NIC TAKE neda, ani nedalo..tak mi povedzte, ako si to kto dokazal rezervnut??
Sskusal niekto ci na slovensku funguje LTE siet ktoru prevadzkuje o2?
miso, ved aj nicku mas svk. Tak nevies, ako to u nas chodi? :D
majdy: no niekto iny s neoficial rezervackou si ho neprebral… ale podstatne je ze tu niekto reportoval ze telekomu prisli IBA cierne … takze urcite boli aj nejake biele a nie len ten jeden co sa mi usiel.
Kurnik, tak to ak naozaj ho máš si mal šťastie, úprimne ti závidím…
majdy, kúp čierny, nebuď baba :D
Rezervovat Iphone 5 sa dal len cez retencne oddelenie Telekomu (rozumej uzivatel s vysokym pausalom, ktoremu konci viazanost je v merku retencneho oddelenia. Vtedy sa da s nimi vyjednavat a rezervovat si aj Iphone 5)
diky frostmann za vysvetlenie. Som presne takyto zakaznik, skoncila mi viazanost, pred casom mi volal chlapik a slubil sa ozvat, ale samozrejme, ked treba, nikde nikto ;-)
takze mi chcete povedat ze ak mi konci viazanost v telekome az vo februari, tak si ho teraz nemozem predlzit (zobrat vacsi pausal) a zobrat iphone ? musim brat nove cislo azda ?????
JFK už ma nepresviedčaj vkuse lebo vážne nevydržím čakať naserem sa a zoberiem čierny :D …ale chcem byť baba ešte stále radšej, ak ma neodradí niečo v zmysle počkať ďalší mesiac :D
sairik, vseobecne mozes zobrat novu viazanost uz 6 mes. pred koncom 2 rocnej viazanosti
to mi je jasne, uz som zobral aj po roku raz :-D ale jedna sa mi to telefon, lebo nieco take sa to aj pisalo, ze musi byt nov zakaznik ci co, tak neviem, ci to orange ?
ja som teraz zobral po 11 mesiacoch (nový paušál + nový iphone + predlženie viazanosti) … stačí platiť veľa mesačne a byť firma… that’s all
Ahojte, dnes som objednával Iphone 5 16gb cierny v Orange…neviete niekto kedy majú prísť ďalšie kusy (na eshope bola len moznost rezervovat)? Kolko cca budem cakat…Dakujem za odpoveď
Speto,
asi 3-4 tyzdne
Dakujem za info :) Moc si ma ale nepotesil :P
ja som objednaval 32gb cierny v piatok o 14tej, ze vraj v PO vobec neboli ale tomu neverim. V maxe hovorili ze pridu dnes a ze mi pride smska, ale nic neprislo. Skoda ze som to nerezervoval cez net este rano, pravdepodobne uz by som ho mal.
chlape, telekom mi to odblokuje za 4 eura ..
———————–
jaro0187
pred 5 hodinami
Odblokujem Iphone 4 – 5 od SK Telekomu. Cena 70€.