- Toto téma obsahuje 1,444 odpovedí, 179 hlasov, a bola naposledny upravená pred 11 years, 8 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 5 – diskusia, skusenosti, postrehy
https://www.icloud.com/photostream/#A15oqs3qGeCakt
Fotky z 5ky… Su fialove podla vas?
To nie je klasický modrý až fialovo-modrý zafír, ale syntetické zafírové sklo, ktoré neobsahuje prvky dodávajúce zafíru typické zafarbenie… Keď sa vám zdá šošovka farebná, je to len kvôli antireflexnej vrstve čo je na nej a vďaka nej sú odlesky fialové, alebo zelené… :)
xavier naštudoval :D
mna by zaujimalo, ci relane dnes niekto dostal aj biely iphone, alebo vsetko su len cierne
ruidos, nahodou mi nevies poslat, co si im napisal prosim ta?
uz mi to sice zily netrha, ze mi zrusili objednavku, ale clovek za pokus nic neda. minimalne mali byt aspon taki ferove, ze by ti zavolali a ponukli mobil za tu „normalnu“ cenu a nie len zrusit a nechat ta bez nicoho..
Ahoj. Precital som im obchodne podmienky. Oni ti nemozu len tak zrusit objednavku a oni to vedia velmi dobre. Samozrejme vyskusali to a kopec ludi nereagovalo a ako som pisal tych par jednotlivcov vybavia.
Uvidis, hlavne to nevzdavaj. Niet co stratit
to aku tam mali cenu :D ?? hah
13eciek. mali preklep. bolo to za cenu 4s
edit: pozri si bod 2.4
http://www.telekom.sk/osobne/pomoc-a-podpora/podmienky-nakupu
Kde sa da zohnat pls nejaky kryt na iphone 5?
Alebo aspon fooolie…
(Okrem online shopov..)
Dik
Skús v auparku v tom stánku s mobilmi pri mzone… nejaké „odjebky“ z číny by tam už mohli mať.
No pozriem dik..
Eurovea novy mzone nic nemaju..
No podal som reklamaciu, tak uvidime co s toho bude. Potom napisem
ruidos: Na aku adresu si im pisal prosimta? A mozes poslat text co si im poslal. chcel by som im aj ja este napisat ohladom tej reklamacie. Za pokus to stoji.
Ani v auparku, je to zatial bieda … ale skuste toto – etsy.com je tam toho hromada a nevyzera to zle..
Co sa tyka vydrze baterky tak zatial nic moc, asi sa bude kazdy den nabijat. Inak neviete kde sa v ios6 vypina ping? Lebo na starom iph. Som to mal vypnute, zda sa mi ze tu raz dakto pisal ze to trochu pomoze…
magero : isiel som presne podla obchodnych podmienok. a odrecitoval bod 2.4 :-) uz mam aj cislo reklamacie do 10 dni sa vyjadria. do 10 dni pride dalsia varka :-)
ruidos: diky moc, aj ja uz mam cislo reklamacie. len som rozmyslal ze im este nejaky stavnaty mail poslem :)
na etsy.com som zabudol…dik
Obaly skuste ebay.com, z US pridu velmi rychlo.
karci :
ITUNES PING
Apple will officially close the service on September 30, 2012 and replace it in iTunes with Facebook and Twitter integration.
–
ináč na baterku som sa tešil, že bude aspoň ako na 4, lebo 4S je tragedia … :( čo hovoríš, že slabá výdrž opäť? :/ ja som vedel, že mali dať radšej viac mAh :((