- Toto téma obsahuje 1,444 odpovedí, 179 hlasov, a bola naposledny upravená pred 11 years, 8 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 5 – diskusia, skusenosti, postrehy
tak, prave mi bolo povedane, ze aj ked bude naskladneny na predajniach orange – nebude mozna kupa v hotovosti, tj. bez podpisu zmluvy na pausal..
pricom to, ze u nich uz pausal mam, nehra ziadnu ulohu, im je to jedno :) vdaka orange
moody a co si cakal? ze predaju prve telefony tomu z ktoreho nebudu mat nic?:)
ved si kup telekomacky za kes a neries. telekom ti ho aj tak odblokuje ked si ho kupis za hotovost:)
ako ja to chapem..vlastne neviem naco som to pisal.
Telekom pokial viem, ponuka len 16GB, a to je malo pre mna.
uz ani tie nejsu. bude v ponuke v telekome kazda verzia 16/32/64 len musis pockat.
prva varka je fuc.
ruidos ako si mohol zobrat cierny? ten co sme objednali cez ten dogabany link bol urcite biely, aj ked na obrazku bol cierny, pozri si email.
Je doma :)
https://www.box.com/s/tjgb89qfzdq2lkwd10eg
no stacilo na tom linku prepisat white na black a to som spravil. a objednal black. dnes som bol v telekome. vyskusal som si ho. je to pecka. ozaj potesim ta. vraj bola chyba v telekome a specialne oddelenie to bude stebou riesit. mozes sa tesit. ponuka zacina na 50% zlave z pausalu :-)
pozri si moju objednavku. mam obiednany black. super ze za 13euro mesacne ako 4S :-)
ja si pockam na pekny biely:)
ale gratulujem vsetkym ktorym sa podarilo ukoristit na predajni:)))
Aj ja idem čakať na biely :)
potom nezabudnite napisat prve skusenosti, hlavne ci nemate nejake skrabance vzadu a po okrajoch. Kvoli tomu som zatial rozhodnuty pre biely.
denton, ziadne skrabance nemam.
Ziadne vady sa nekonaju u mna na black… Ale bojim sa, lebo ked to buchne, tak urcite zacne presvitat hlinik… Musim kupit bumper…
Akurat tcom ma problem s aktivaciou tej nano sim. Zatial si s tym nevedia rady, tak mam neaktivovany iphone :(
@ruidos ja som skusal prepisat 16 na 32, neislo, tak som farbu ani neskusal, som myslel ze nepojde))
super, dik za info, ale jedno nechapem. o akej zlave na pausal hovoris, mne by stacilo, ak by mi dali ten iphone za tych 13e miesto 18 : D. ten iphone mi napokon nedaju alebo ako?
karci, blblo to aj mne. Mas Orange, ci Telekom?
No mne prave prisla SMS, ze sa ospravedlnuju ale moja objednavka cez web na iphone 5 nebola spracovana a ze iphone 5 sa neda objednat cez web. A to este vcera vecer mi prisla SMS ze objednavka bola spracovana :(
^damn, to aby som sa zacal modlit, nech mi nedojde ziadna smska, ale nech volaju
Telefon mas zo zakona za 13€ nesmies odstupit a ani ustupit. Budu ta vseliako lamat. Mne uz bola ponuknuta 50% zlava na pausal :) ak zrusim objednavku. Nie je to prvy krat co ma telekom posratu ponuku. Mam aj net vyhodne od nich :)))
Sakra a ako mam argumentovat?, v zakonoch sa nevyznam :( Pomoze ked zavolam do T-comu?
Takze vcera prisiel mail ze objednavka je spracovana a dnes sms ze je stornovana. To je sila. Otazne je ci to obstoji kedze zaplatene to este nebolo.
urcite dajte vediet, kam ste zavolali alebo ako ste a co ste vyriesili.
ja si asi vypnem telefon, nech mi nedojde ziadna smska