- Toto téma obsahuje 1,444 odpovedí, 179 hlasov, a bola naposledny upravená pred 11 years, 8 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 5 – diskusia, skusenosti, postrehy
Ved to. Pozri vyzsie ten link co som vkladal. Stale sa to da objednat. Nechapem telekom s ich IT
v Orange eshope vidim iPhone5 po prihlaseni a zvoleni noveho pausalu
Objednavajte pokial to ide !!!
http://www.telekom.sk/osobne/mobilne-telefony/apple/iphone-5-16gb-black
Stale tam maju ten preklep za 13€ mesacne
5 sa predava za cenu 4s. Super
Co je ale fajn, odrataju vam 30€ a este vam to daju za 13€ mesacne. Ja som bral happy M
ruidos co to znamena ta druha cast programu 13 euro?Kolko teda je dokopy mes pausal? 23.99+13 ??? Dik
Presne. 23 eciek mas pausal a 13 je mesacna splatka iphonu. Oficialne to ale je 18. Maju tam chybu a ked spravis objednavku ako ja mas to za 13. Vyskusaj :)
Iphone splacas teda bez navysenia po 13€
Ved kukni prispevky vyzsie:).
Ked je ta viazanost na 24 mes.tak to ta vyjde na nejakych 862 eur za 2 roky,to sa mi neoplati velmi…
Lindus matematika ti ide :) 13×24= ? Toto je cena telefonu. 23€ platis za pausal a to su sluzby. Mam rad tvoje prispevky :)
to ja chapem,no ja nezijem na Sk,chapes?Takze pausal mi je akurat tak na 2 veci,preto to tak ja pocitam…Tu som si vzal pausal na dceru ako pre mladistvich 4S-64GB a za 2 roky ma vyjde presnu sumu ako stoji novy v Apple store z tou vyhodou ze ho neplatim naraz ale mesacne a este mam volania aj net neobm.v cene pausalu,to sa oplati…Chapeme sa?
Lindus žije v Thajsku :D
Zrovna mi volali z Orangeu, ze nemaju ziadne informacie o tom ci budu mat 64GB, ze mozno sa nieco casom zmeni, ale zatial nie, pretoze nikdy nemali 64GB.
A dalej ze na sklade nemaju vobec nic, ze aj to co je na eshope tak to su akoby len predobjednavky, ze stale cakaju na dodavku od Applu.
Jfk to by som si ale dal,sama ryza…
Skusal uz niekto ten telekom ? Ci vazne vsetci stoja pred predajnou ?
Telekom ma len cierne 16tky na sklade momentalne. Na zvysok sa caka od apple. Potvrdene z ich logistiky
Telecom nam snp bb- nikto. Otvaraju az o 9
Telekom mi povedali, že na predajňu príjdu iPhony až v pondelok a okolo obeda budú vedieť presne koľko kusov.
Polus a aupark maju cierne 16 tky,biele pridu az o par tyzdnov v druhej vlne
V auparku je asi 10ludi pre telekomom,otvaraju o 10tej
Myslim tak ci to niekto skusal cez ich web stranku
Telecom bb nam snp posledny jeden kus!!!! Yeah! Ale iba black
Orange Aupark Bratislava – Na akciové iPhony sa robí predbežný poradovník a nedotované ani len neponúkaju a ani waiting list nerobia. Povedali mi, že táto situácia je na celom Slovensku. T-Mobile Aupark dostane do skladu až v pondelok.