- Toto téma obsahuje 1,444 odpovedí, 179 hlasov, a bola naposledny upravená pred 11 years, 8 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 5 – diskusia, skusenosti, postrehy
ja som to prvykrat skusil ale uz strasne davno : D no nic teda, skusim zajtra trnavu. snad je aspon mala sanca, ze tam nieco dostanu.
idete hned z rana na predajne? alebo dokonca pred otvorenim ? myslite, ze tam budu nejaki ludia alebo to len my tak prezivame ? :D
len my…
ja tam budem chvilu pred otvorenim predajne, kempit sa nechystam. to som zatial iba raz (na oblecenie) ale potrebne to nebolo. nemyslim si, ze tam niekto bude. v bratislave je to sice mozne a preto tam nejdem : D v tt pochybujem, snad ma creva neklamu.
yolmnewhere, to je nezmysel, ak nebude v auparku, asi ťažko bude v TT…
-aspoň ja si to tak myslím no
a kam sa kto chystate hm? :)
Neviete nahodou ci Telekom bude predavat aj biely?
pozor JFK uz sa mi tusim pri 4ke stalo ze v BA uz nic nebolo a nasiel som posledne dva niekde v Povazskej b. tak som mal vylet :)
Orange uz odstavil svoj eshop
eshop is down… aj je to tu :) … čakám, že pár minút po polnoci to nabehne
a chces objednavat?
Mňa by zaujímala tá biela farba hlavne či bude niekde, niekde sa píše, že bude, niekde že nie.
zajtra idem do telekomuv trencine oc.max snad sa mi jeden kus podari uchmatnut:) koho tam rano stretnem?
z telekomu sa na oficialnej fb stranke vyjadrili, ze v poluse budu od rana 16GB cierne, v priebehu dna ocakavaju par bielych. 32GB vobec zajtra nebudu. Tak neviem… Myslíte, že cena 4S nepôjde dole?
ako to je, objednavky z eshopu beru z predajni alebo na to maju osobitny sklad? sa pytam, preto ze ci je lepsie skusat objednat po polnoci alebo ist rano na predajnu
orange riesi objednavky z eshopu cez svoj centralny sklad
Jurooo, nie…kedže som v zvláštnej vzniknutej situácií, ktorú sa mi tu nechce popisovať, ale zjednodušene, akciovú cenu si môžem poriešiť len cez predajné miesto, pretože e-shop mi ukazuje, že ešte nemám nárok na výmenu MT. Pričom výška faktúr, IČO zákazník a VIP paušály tvrdia niečo iné, potvrdila mi to infolinka, lenže tieto „akcie“ riešia len na predajných miestach a zvýhodnený je každý ináč.
–
ak by som mohol, objednám cez e-shop, minulý rok takto chalani najlepšie pochodili tuna mám pocit…
jj viem o com hovoris :P
JFK: vieš aká bola doba doručenia cez ten e-shop?
a max63 aj telekom ma special sklad na e-objednavky