Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 5 Battery Replacement program
- This topic has 15 odpovedí, 7 hlasov, and was last updated pred 10 years, 4 months by MoRFi.
-
AutorPríspevky
-
2. septembra 2014 o 14:25 #101474MooDyÚčastník (Participant)
Zdravim, urcite je nas tu viac, ktori maju narok na bezplatnu vymenu baterie v ip5.
Vie mi niekto napisat z vlastnych skusenosti, v ktorom BA servise mi to vymenia aspon do tych 24 hodin?
Volal som pravdpodobne do najznamejsieho, nebudem menovat, kde mi s radostou oznamili dobu cakania 3-5 prac. dni, co je absolutne nonsens. Priplacat za nejake „expresne sluzby“ si uz len z principu nebudem, takze nejake ine napady by som uvital.
Nech tu nerobime reklamu, mozete pisat na mail martin.lacny@icloud.comVdaka za kazdu pomoc.
2. septembra 2014 o 14:28 #389260Lukáš Raynor MajerÚčastník (Participant)Oficiálny servis na SVK pre jablčné hračky je CCC (sídli v BA)
2. septembra 2014 o 14:35 #389261????Účastník (Participant)vlastne skusenosti Lukas :-P
2. septembra 2014 o 14:36 #389262MooDyÚčastník (Participant)ano, oficialny servis ma cakaciu dobu 3-5 dni pre takuto blbost, akou je vymena baterky.
2. septembra 2014 o 14:55 #389266idarkcoÚčastník (Participant)Oficialny servis je aj VSP Data v Ba. A expres sluzby vramci zaruky netreba cakat. Oni totiz maju na stole v poradi niekolko zariadeni do opravy, takze cim skor ho tam das, tym skor sa dostane na rad na vymenu baterie. Totiz necakaju len na tvoj konkretny iphone ;)
2. septembra 2014 o 15:22 #389267MooDyÚčastník (Participant)je mi jasne, ze necakaju na moj konkretny iphone ;) ale ostat na 3-5 dni bez mobilu, to je trocha na hlavu ak ide len o vymenu baterky..za par eur si ju objednam a vymenim aj sam, asi nema zmysel cakat nejake prijemne sluzby.
2. septembra 2014 o 15:24 #389268sairikÚčastník (Participant)bud rad, ze ti to vobec vymenia a nie sa este stazovat omg … neskutocna lachvatost ludi ….
ja som svoj odniesol dnes do CCC, 3-5 dni
ale podla mna to bude aj skor, ipad mi vymenili za 2 dni (kus kus)2. septembra 2014 o 15:28 #389269MooDyÚčastník (Participant)prepac ale akosi nie som typ cloveka ktory „je rad a drzi hubu“, jednoducho ked to maju vymenit zdarma, tak to ocakavam naozaj zdarma. Kupujes si premiovu znacku, produkt o par stoviek € drahsi ako konkurencia, tak cakas aj nejake sluzby. Stale mi tu nikto nenapisal nejake skusenosti s inymi servisnymi miestami, zatial som sa len dozvedel ze som nevdacny.
2. septembra 2014 o 15:33 #389272idarkcoÚčastník (Participant)Ja som ti odporucil VSP Data, neviem kde presne v Ba sidlia. A ano zdas sa byt, prepac, ale ked zavolas do salonu, ze chces ist na servisnu prehliadku s autom, cakas ze ta pozvu hned v ten den, resp. na druhy? Ano obcas sa stane ze im nieco vypadne a vmestia ta do terminu, ale vacsinou to je o par dni neskor atd. Tak je to aj v servise s mobilmi a pod. Nemozes cakat, ze hned vezmu tvoj prvorady pristroj a vymenia ti baterku na pockanie. To by bolo potom nefer pre ostatnych, ktori cakaju na svoj pristroj priklad uz niekolko dni…
3. septembra 2014 o 13:09 #389306MoRFiÚčastník (Participant)ESC SK, Galvaniho 15B, Bratislava
4. septembra 2014 o 9:57 #389328edkisÚčastník (Participant)Ak moj iphone spada do programu vymeny staci kontaktovat autorizovany servis a zaslat im ho ? Su k nemu potrebne aj nejake doklady o kupe aj ked uz je mimo zaruky ?
4. septembra 2014 o 10:14 #389329idarkcoÚčastník (Participant)Myslim, ze im netreba nic ine, len tu skutocnost ze imei spada do programu vymeny, co ako pises, splna. Ziadne papiere, ani zaruku ti uz netreba, im ide o to, aby sa ti ta baterka nenafukla a pripadne nebuchla, takze s radostou ti to vymenia ;)
4. septembra 2014 o 14:25 #389340MooDyÚčastník (Participant)VSP Data – vymena bola na pockanie, takze odporucam
vo swiss service a VSP robia diagnostiku, ktora musi potvrdit, ze ide naozaj o chybnu bateriu. Neviem ako to je v CCC, ale predpokladam ze rovnako – takze potvrdenie podla serioveho cisla nestaci, je potrebne im to doniest a pockat.
5. septembra 2014 o 15:15 #389394sairikÚčastník (Participant)z CCC mi dosiel mail, ze je to vymenene
hned v den odnesenia bolo v statuse, ze sa caka na nahradny diel, takze pochybujem, ze si overovali ci ozaj je baterka zla
poobede idem prenho5. septembra 2014 o 15:51 #389398MooDyÚčastník (Participant)Ta diagnostika trva mozno 2 minuty, bol som pri tom aby som zbytocne nenechaval telefon ked nakoniec nebudem mat narok na vymenu.
5. septembra 2014 o 16:57 #389405MoRFiÚčastník (Participant)ESC tusim meni na pockanie.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.