iPhone 5 Battery Replacement program

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 5 Battery Replacement program

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Autor
    MooDy
    Účastník (Participant)

Zdravim, urcite je nas tu viac, ktori maju narok na bezplatnu vymenu baterie v ip5.
    Vie mi niekto napisat z vlastnych skusenosti, v ktorom BA servise mi to vymenia aspon do tych 24 hodin?
    Volal som pravdpodobne do najznamejsieho, nebudem menovat, kde mi s radostou oznamili dobu cakania 3-5 prac. dni, co je absolutne nonsens. Priplacat za nejake „expresne sluzby“ si uz len z principu nebudem, takze nejake ine napady by som uvital.
    Nech tu nerobime reklamu, mozete pisat na mail martin.lacny@icloud.com

Vdaka za kazdu pomoc.

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Oficiálny servis na SVK pre jablčné hračky je CCC (sídli v BA)

????
    Účastník (Participant)

vlastne skusenosti Lukas :-P

MooDy
    Účastník (Participant)

ano, oficialny servis ma cakaciu dobu 3-5 dni pre takuto blbost, akou je vymena baterky.

idarkco
    Účastník (Participant)

Oficialny servis je aj VSP Data v Ba. A expres sluzby vramci zaruky netreba cakat. Oni totiz maju na stole v poradi niekolko zariadeni do opravy, takze cim skor ho tam das, tym skor sa dostane na rad na vymenu baterie. Totiz necakaju len na tvoj konkretny iphone ;)

MooDy
    Účastník (Participant)

je mi jasne, ze necakaju na moj konkretny iphone ;) ale ostat na 3-5 dni bez mobilu, to je trocha na hlavu ak ide len o vymenu baterky..za par eur si ju objednam a vymenim aj sam, asi nema zmysel cakat nejake prijemne sluzby.

sairik
    Účastník (Participant)

bud rad, ze ti to vobec vymenia a nie sa este stazovat omg … neskutocna lachvatost ludi ….

ja som svoj odniesol dnes do CCC, 3-5 dni
    ale podla mna to bude aj skor, ipad mi vymenili za 2 dni (kus kus)

MooDy
    Účastník (Participant)

prepac ale akosi nie som typ cloveka ktory „je rad a drzi hubu“, jednoducho ked to maju vymenit zdarma, tak to ocakavam naozaj zdarma. Kupujes si premiovu znacku, produkt o par stoviek € drahsi ako konkurencia, tak cakas aj nejake sluzby. Stale mi tu nikto nenapisal nejake skusenosti s inymi servisnymi miestami, zatial som sa len dozvedel ze som nevdacny.

idarkco
    Účastník (Participant)

Ja som ti odporucil VSP Data, neviem kde presne v Ba sidlia. A ano zdas sa byt, prepac, ale ked zavolas do salonu, ze chces ist na servisnu prehliadku s autom, cakas ze ta pozvu hned v ten den, resp. na druhy? Ano obcas sa stane ze im nieco vypadne a vmestia ta do terminu, ale vacsinou to je o par dni neskor atd. Tak je to aj v servise s mobilmi a pod. Nemozes cakat, ze hned vezmu tvoj prvorady pristroj a vymenia ti baterku na pockanie. To by bolo potom nefer pre ostatnych, ktori cakaju na svoj pristroj priklad uz niekolko dni…

MoRFi
    Účastník (Participant)

ESC SK, Galvaniho 15B, Bratislava

edkis
    Účastník (Participant)

Ak moj iphone spada do programu vymeny staci kontaktovat autorizovany servis a zaslat im ho ? Su k nemu potrebne aj nejake doklady o kupe aj ked uz je mimo zaruky ?

idarkco
    Účastník (Participant)

Myslim, ze im netreba nic ine, len tu skutocnost ze imei spada do programu vymeny, co ako pises, splna. Ziadne papiere, ani zaruku ti uz netreba, im ide o to, aby sa ti ta baterka nenafukla a pripadne nebuchla, takze s radostou ti to vymenia ;)

MooDy
    Účastník (Participant)

VSP Data – vymena bola na pockanie, takze odporucam

vo swiss service a VSP robia diagnostiku, ktora musi potvrdit, ze ide naozaj o chybnu bateriu. Neviem ako to je v CCC, ale predpokladam ze rovnako – takze potvrdenie podla serioveho cisla nestaci, je potrebne im to doniest a pockat.

sairik
    Účastník (Participant)

z CCC mi dosiel mail, ze je to vymenene
    hned v den odnesenia bolo v statuse, ze sa caka na nahradny diel, takze pochybujem, ze si overovali ci ozaj je baterka zla
    poobede idem prenho

MooDy
    Účastník (Participant)

Ta diagnostika trva mozno 2 minuty, bol som pri tom aby som zbytocne nenechaval telefon ked nakoniec nebudem mat narok na vymenu.

MoRFi
    Účastník (Participant)

ESC tusim meni na pockanie.

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.