iPhone 5 -baterka

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    loenica
    Účastník (Participant)

Zdravím kúpil som použitý iPhone 5 , všetko ide ako má až na baterku . Baterka sa vybíja strašne skokavo . Ped asi 4 dnami som mal ráno 80 percent pozrem sa o 5 minút a bolo 19 percent . Dneska sa mi mobil napríklad vypol pri 14 percentách . Neviete čo stým . Díky

magero
    Účastník (Participant)

Vieme co s tym, kupit novu bateriu, najlepsie nejaku kvalitnu.

lacokubik
    Účastník (Participant)

Niečo podobné som mal aj ja. Nič zapnuté a betéria klesala ako “počítadlo na bombe”.
    Našťastie bol v záruke a vymenili kus za kus.
    Ale skús vymeniť baterku v autorizovanom servise. Budeš mať záruku a hlavne nič nedo…… nepokazia :)

loenica
    Účastník (Participant)

Zdá sa mi že záruka by tu mala byť , ale ak nevymenia kus za kus tak sa mi to neoplatí , pretože som počul že aj po výmene bateriek toto robilo .

loenica
    Účastník (Participant)

Teda chcel som tým povedať že nestojím o to aby mali ten mobil 2 mesiace , a robilo by to isté

čoper
    Účastník (Participant)

ja mam podobny problem kupil som novu bateriu a je to este horsie
    percenta skacu ako chcu a vie stratit aj 20 percent ked ho po hodine vytiahnem z vacku

lacokubik
    Účastník (Participant)

Ja mám dobré skúsenosti s CCC (Český servis).
    Diagnostiku spravia na počkanie a výmena baterky ak je chyba v nej do 30min.

loenica
    Účastník (Participant)

Teraz rozmýšlam že nrelamáciu mi asi neuznajú z dovodu nekompletného balenia kedže som ku mobilu nedostal slúchadlá , takže asi to spraví len tá výmena baterky no

RolandF
    Účastník (Participant)

Zdravím,nechcel som zakladať novu tému tak to píšem sem.
    Mám podobný problém ako sa tu píše len ja mam iphone 5s.
    Baterka mi vydrží ani nie 5 hodín v pohotovostnom režime,skúšal som už všetko povypínať LTE/3g,lokalizačne služby,hard reset,obnovu cez itunes bez zálohy, aj baterku vymeniť ale nič nepomáha (origo žiadna čina) viem tak že na baterku je len 6 mesiacov záruka tak som sa ani nepokúšal dať to do Telekomu, neviete v čom by mohla byt chyba? či sa stým nemám zaoberať a šupnuť to na diely.
    Ďakujem

macur
    Účastník (Participant)
    Amstaff
    Účastník (Participant)

Ahoj

ja robim v CCC s.r.o

Pozri si nespadas do vymenneho programu na bateriu popripade aj na sleep/wake button.
    Button sa meni v NL a pri jednom menia j baterky.

Ak by to spadalo len pod vymenny program na bateriu u nas si to mozes dat vymenit.
    Ak je to telefon od operatora a je uz v druhom roku zaruky a nespada do vymenneho programu musis to riesit cez operatora. :)

RolandF
    Účastník (Participant)

Ďakujem za odpovede,ja som to trošku zle napísal za čo sa ospravedlnujem,kukal som obi dva tie výmenné programy ale ani do jedného nespadá môj IPhone ,baterku som si vymenil myslel som že v tom bude chyba ale neni čo sa čudujem:/ skusil som sa aj neprihlásiť do icloud a nestiahňut appky ale aj tak baterka max okolo 5h na pohotovostnom režime,jedine ma napadá že raz som nabíjal fake káblom a iphone sa dost hrial možno vtedy dačo odišlo lebo inak ma už nič nenapadá.

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.