- This topic has 33 odpovedí, 14 hlasov, and was last updated pred 14 years, 2 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › iPhone 4 v O2 SK, informácie + otázky …
Zdravím,
Žhavo sa tu diskutuje o iPhone 4 či bude v T-mobile prípadne Orange.
Otázka ale je, nebude aj v O2 Telefonike ? (Aj hovorca povedal že robia všetko preto …)
Preto by ma zaujímalo ako to bude … totižto keď mám o2 najviac by sa mi to hodilo práve od nich.
Predsa v Česku ide O2 s predajom iPhonu na plné obrázky, 1 g sa nedovážala, 2 a 3g v O2SK bola … je možné že 4ka by bola v o2 ?
Nemáte nejaké info ?
ďakujem …
nic noveho ohladom toho nie je, vsade sa pise to iste ze sa snazia rozsirit ponuku o iphone ale zatial su to len slova do vetra
veď práve, sa mi zdá že to vraveli aj pri iphone 3gs ale potom to zmenili na status že nemajú s nimi zmluvu na dodávku iphonov … som zvedavý … by ma potešilo keby o2 bolo niečo ako v česku vodafone :)
áno bude, len neviem či bude mať zrovna nejakú dotovanú cenu ..snáď vymyslia niečo nové :)
supiš, dík kamilko, ja si počkám :)
Doteraz bol v niekolkych znackovych predajniach v BA 3GS 16GB na hotovost alebo na splatky cez quatro za cenu 630e .O2 sa dotovat MT zatial nechysta.
Takze pocitam ze iP4 bude v obdobnej cene.
čiže asi orange, ….
neviete nič bližšie ? o2 sľuboval minulý týždeň že o týždeň poskytne viac info a o 2 týždne začne predávať a zatiaľ nič …
Ono to O2 nesluboval oficialne, ze poskytne viac info (najdi mi prosim oficialne vyjadrenie PR ak teda vies :) ). Iba, ze ho v septembri zaradia do ponuky.
neviem, niekde som to zhliadol … myslím že to je správa z 27.8. Teda 10 Septembra to budú 2 týždne … naozaj som niekede začítal že do dvoch týždňom začne predávať a do týždňa zverejní viac info … tak neviem :)
Tak je 8 september a stále nič :(
Nikde som si neprečítal o cenách nové info ale už pár dní som bol bez netu …
Neviete niečo nové ?
bohuzial nikde nic :(
ja som tiez cakal, ale radsej som to cakanie uz vzdal…
Ja tiez namatkovo kontrolujem O2, ale zatial nic.
chvíľu ešte počkám povedzme do stredy-štvrtka a potom asi orange …ak nie o2
vraj v stredu za 660 evri píšu :)
A deze si sa to docital? Predava O2 telefony aj na splatky, ci len kes? To len pre zaujimavost.
sa mi zdá že aj na splátky na mojipode….
dnes od 22.00 do 3.00 maju odstavku webu, tak mozno zajtra tam uz ip4 bude :)
Ze 649 EUR cena za 16GB , hmmm parada aspon stlacia ceny dole tych co vyberaju z pausalov a predavaju. 759 EUR je 32 GB. Odstavka bude minimalne koli tomu novemu baliku s flat pausalom a este par vecami a mozno tam bude uz aj iPhone.