iPhone 4 update na 5.1.1

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4 update na 5.1.1

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Autor
    Milu8
    Účastník (Participant)

Caute Applaci :-)
    iPhone 4 (iOS 4.3.0) (Baseband 04.10.01)
    Mam iPhone 4 blokovany na Vodafone UK. Doteraz som pouzival telefon s gevey sim kartou, s ktorou som bol maximalne spokojny. Mam Jailbrake.
    Chcel by som prejst na iOS 5.1.1 Najlepsie by bolo prejst na iOS 6, ale podla mojich informacii este nie je untethered jailbrake.
    Nie som uplny zaciatocnik v tomto smere, ale chcel by som spolahlivy postup na tuto operaciu.
    Google viem samozrejme pouzitat! :) ale niektore postupy mi nie su jasne.
    Dakujem

eraserv6
    Účastník (Participant)

Na iOS6 len tethered jailbreak, na iOS5 len ked mas ulozene SHSH.

Milu8
    Účastník (Participant)

Moje SHSH na Cydii je:
    http://img685.imageshack.us/img685/381/siphone6.jpg
    Moze mi poradit postup?
    Dakujem

eraserv6
    Účastník (Participant)

http://www.iclarified.com/25150/how-to-rerestore-your-iphone-from-ios-5x-to-ios-5x-mac

Tento postup zarucene funguje. Nezabudni potvrdit „Prevent Baseband“ asi v polovici procesu, teda treba kliknut na YES alebo Baseband Update? tak samozrejme NO.
    Napokon urob restore z backupu v iTunes

basman
    Účastník (Participant)

@Milu8 ako je mozne ze na Cydii nemas ulozene SHSH z IO-su 6.0 a mas hned 6.0.1
    http://img837.imageshack.us/img837/2392/fotkab.png
    mne sa objavila aj 6.0 a som stale na 5.1.1

poper
    Účastník (Participant)

tak cydia asi automaticky generuje aj pre tie nove

majster
    Účastník (Participant)

Milu 8 cauko chcem sa ta opytat mam IPhone 4 blokovany na Vodafon UK Baseband 4.11.08 iOS 5.0.1 existuje Jailbreak alebo niečo čo mi ho spojazdní?som uplny amater v tychto veciach za info diky

poper
    Účastník (Participant)

iste je to 5.0.1 a nie 6.0.1?

basman
    Účastník (Participant)

@poper to mas uplnu pravdu ze cydia generuje pre nove ios automaticky,ale preco Milu8 nema SHSH 6.0 a ma
    hned 6.1.1 (moj subj.nazor ze danu dobu ked apple podpisoval dany baseband nemal ani raz aktivovanu Cydiu-neviem mozno je to blbost)

majster
    Účastník (Participant)

poper 5.0.1 (9A405)

basman
    Účastník (Participant)

@majster tu si dopln udaje o iphone
    http://jailbreak-me.info/index.php
    moj nazor je ze na ten novy baseband co mas nepomoze Gevey karta

poper
    Účastník (Participant)

funguje tam samperfs

majster
    Účastník (Participant)

basman doplnil som len neviem aky je oper.s. „platforma“ale po potvrdeni mi vyhodilo odblokovatelny

basman
    Účastník (Participant)

@majster-operatora na tieto ukony nemusis vediet,platforma je le to ze na akom systeme tieto veci chces spravit
    ,ci na pc alebo Mac
    ja som tiez doplnil tvoje udaje-JB-ano,unlock len Faktory

majster
    Účastník (Participant)

basman ok jasne vyhodilo mi na vodafone UK 56libier je to dôverihodna stranka a ma s tym niekto skusenosti nerad by som platil za haluz popripade ti dam udaje a skus to doplnit či to je dobre a ci by to fungovalo som uplny dili v tychto veciach iphone 4 5.0.1 4.11.08 vodafone UK diky

majster
    Účastník (Participant)

aha ok a co to znamena len Faktory

basman
    Účastník (Participant)

@majster-Faktory unlock,zial s tym nemam skusenosti

Milu8
    Účastník (Participant)

eraserv6: pri aktivacii fonu je nutne vlozit original sim na ktoreho je iPhone locknuty?
    Basman: To som si ani nevsimol :) Si panko! Ale to sa spytal saurika, ja nemam potuchy.
    majster: Ja tiez nie som nejaky borec v tychto veciach.Ako ti aj basman poradil skontroluj si na stranke http://jailbreak-me.info/index.php svoj fon, a potom daj vediet. Cekol som ti fon a je mozne na nom spojazdnit jailbrake. Bohuzial uclock len factory. S tym nemam skusenost.

Telefon mi fachci na iOS 4.3.0 ale chcel by som ho uz updatenut na vyssi iOS. Len mam obavy aby s mi nezablokoval.
    Dakujem za komentare.

basman
    Účastník (Participant)

@Milu8-neviem,lebo ja neovladam tak dobre anglistinu,ale na zaciatku sa pise ze je to pre A5+zariadenia a ty mas iphon4-ku(nech sa vyjadria skusenejsi) skoda ze neni pritomny P4r4doX on by ti tiez vedel poradit

eraserv6
    Účastník (Participant)

Ak upgradnes na 5.1.1, nasledne ho jailbreaknes tak sa hackivuje samotnym JB. Original SIM potrebujes iba ked ho nechces breaknut.
    Pre teba je dolezite neupdatnut baseband pretoze by si nadobro dotelefonoval.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.