ludia…lenze to nie je reseller, len ziskuchtiva firma. navyse iphone je blokovany aj v usa, aj u nas.
ked ipady 3g pridu na prelome roka – blokovane na operatora v usa
kedy asi pride iphone 4 – ktory je taktiez blokovany na operatora v usa ?
@macblogger Tiez nemas pravdu.Zober si viac relevantny priklad, iPhone 3G.Kupoval som ho posledny augustovy den 2008. Worldwide release bol zaciatkom jula.
podla informacii co som si zistoval u predajcov tak iPad by mal byt u nas 10.augusta. Jasne ze je uz aj teraz ale ceny su niekde mimo realitu.
Co sa tyka zaruky tak je celoeuropska, ale ked ho kupis napr. v Taliansku a pokazi sa ti tak ho budes musiet ist reklamovat tam. V pripade ze sa medzicasom zacne predavat aj u nas a pokazi sa ti v priebehu prveho roka, tak ho mozes ten prvy rok reklamovat aj u nas, ale ak sa pokazi druhy rok tak uz iba priamo u toho u koho si ho kupil !!!
Co sa tyka iPhone 4, tak môj osobny odhad je ze v Septembri je u nas v predaji
K NAM DORAZI PODLA HOSPODARSKYCH NOVIN NA PRELOME ROKU 2010……K NAM – chap slovensko….
to ze ho TY privezies z USA podla TEBA znamena ze k nam uz dorazil ?
taktiez chap OFICIALNE, nie ze ho priveziem vo vrecku bez dani z usa…..cital si si aspon prvu otazku tejto diskusie ?
aha no ja to asi aj tak risknem a kupim tam lebo sa mi uz nechce cakat a inak chlapci neviem ci ste si vsimli ale tema zacala na temu iphone 4 a posledne dve strany su o ipade tak je v tom mierny zmatok :D
No nechapem o com sa tu ludia stale hadate, mne osobne je uplne jedno kedy bude oficialny dovoz na slovensko, pre mna je podstatne kedy ho budem moct realne kupit ci to bude reseller ci co to je alebo alza alebo hocikto iny kto mi ho vie dodat a bude mi to fungovat, fakt mi je to ukradnute, som rozhodnuty ze ho kupim ci bude stat 600 alebo 700 eur je mi to jedno keby som mal cakat vo vsetkom na to kym slovensko pride na rad tak sa nedockam