btw, vsimnite si, ze duny sa OSPRAVEDLNIL (co vyzaduje odvahu a zrejme a ocividne aj charakter… ), preto to prosim zohladnite v dalsich prispevkoch (ak by sa chcel niekto do niekoho navazat :) )
Na nete som nasiel obrovske mnozstvo ludi, ktory si myslia ze iphone 4 je na hovno a podobne keci tam maju.
Musim ale poznamenat ze som este ani jeden Apple produkt ja osobne po zakupeni SHITOM nazvat nemohol lebo maju vysoko kvalitne a dlhotrvajuce produkty. Doteraz sa mi moj iPod (mam ho uz 4 roky) nepokazil ani pri najmensom a to s nim robim ine veci teda :). Tak by som tymto komentarom chcel odradit buducich HATEROV iphonu aby sem radsej nepisali a ked sa im nepaci tak nech si ho nekupuju a budu spokojny aj oni a aj my fanusikovia iPhonu 4 :D :D
+iPhone 4 ma styl co vacsina smartphonov nema a to je subjektivny nie objektivny nazor :)
duny: ale ved o tom hovorim, ze preto u teba vyhral, to je zle. Lebo sa ti stane, ze sa ti nieco pokazi dvakrat v slede za sebou a uz bude Apple zly? Rad pracovat s apple a jeho vyrobkami nemoze byt zalozene iba na tom, ze sa mi nieco nejaku dobu nepokazi.
Mal som kopu acerov a hpciek a podobne a niektore sa nikdy nepokazili. Napriek tomu, uprednostnujem apple, aj ked sa mi uz poazil moj mbp 2 krat..
ano mas pravdu a preto som napisal ze je to len subjektivny nazor…pravdepodobne je aj docasny ako ty hovoris :)…ale kym sa mi nieco apple nepokazi budem mu samozrejme doverovat a aj ja mam kopu veci od acer, asus, intel a pod., nic sa mi zatial nepokazilo…a btw co je to mbp? ;)
Neviete niekto ci Apple Store vo Svajciarsku predava odblokovane iPhone 4 ? Mam pocit ze ano ale pre istotu sa pytam. Taktiez ma zaujima ak mi ho dotycna osoba zo Svajc. posle kolko cini clo resp. ci je mozne clo nejako obist.
Ak si kupim v UK blokovany iPhone 4 pre T-mobile, doma tam vlozim simkartu T-mobile SK a všetko bude fungovat ?
Alebo bude nejaký problém ?
Je náročné odblokovať iPhone 4 alebo je to rovnako jednoduché ako iné značky ?
Ak ho kupis blokovany tak uz s toho slova vyplyva ze je blokovany, takze ti na SK nepojde a budes musiet spravit JB a nasledne unlock. Je to otazka tak 5 min.
Pokial viem tak v UK sa predavaju neblokovane iPhony.
UK je neblokovany kupis si z Appstoru telefon a pride ti na danu adresu kurierom tnt… dalsia vec pokial by si v UK kupoval priamo u operatora ten ho blokuje O2urcite.. tmobile neviem ani orange.. ale podla mna budu aj tie..
@Peko00001
nemas celkom pravdu pretoze pokial viem, tak na iPhone 4 ani nove 3GS stale unlock neexistuje.
cize z 5 minut sa kludne moze stat niekolko tyzdnov/mesiacov kym niekto spravi unlock.
Unlock a JB neni to iste.