hej je vypredany, som bol v NYC na 5th ave apple sotore, ani tam nemali, ani na soho v apple store, dokonca nemaju ani iPad s WiFi ani 3G, ale da sa objednat mi vravel typek v apple ale nevedia mi povedat presne kedy maju dojst nove, mozno tyzden mozno 2, 3…
chcel by som len poznamenat ze ipad uz na slovenskom trhu je a onedlho bude aj IPhone 4 kedze koncom jula uz bude vo svajciarsku atd…tu je link na ipad ak niekto chce kupit http://www.alza.sk/SearchAdvanced.asp?EXPS=ipad
predvcerom som bol u mojho operatora (SFR-Francuzsko) sa pytat na biely iPhone4 a nevedeli mi povedat detaily, no vraj ak chcem cierny maju hned k dispozicii, aj som si ho tam dokonca skusal, ale povedal som si, ze pockam este chvilu :) no, ale chcel som povedat, ze nemusi to byt vsade take beznadejne, niekde ich maju ;)
2 yurayko – tiez pasies po bielom? :-) Som zvedavy ci a kedy sa nejake kusy dostanu na Slovensko… bojim sa ho kupovat niekde v zahranici ale ked vidim tie ceny za iPad… No som zvedavy po com ho budu nasi nenazrany operatory predavat…
@duny
iPad este OFICIALNE na slovensku nieje v predaji. Existuje zopar predajcov co ho vozia z USA a predavaju to tu za znacne prehanane ceny (napr tebou spominana alza).
A koncom jula sa ma rozsirit predaj do cca 20 krajin – Slovensko ale medzi nimi nieje (staci si pozriet posledny press conference kde boli vymenovane tie krajiny)
ja som pisala do swp, oni este nevedia, kedy budu ipad mat, ale predpoklada sa ze v septembri je to dost realne. rozmyslala som totiz, ci ist kupit ipad do rakuska, ale ked som si spocitala, ze budem takmer cely august mimo a potom je uz september, tak si asi nakoniec predsa len pockam na tu 2-rocnu zaruku… aj ked ma to uz sarpe ;)
2 yurayko – Jo cital, som… asi na to serem a kupim nieco ine, uz ma to nebavi. Novy telefon potrebujem z dovodu, ze stary mi uz funguje len pri spravnom postaveni hviezd a dovtedy kym Apple namiesa spravnu bielu asi nevydrzi…
Dnes som si ho kupil – iPhone 4. Mal som stastie – kamos ho mal objednany, dnes sa mu ozvali ze si ho moze vyzdvihnut, ale on si to medzitym rozmyslel – a tak som ho zobral ja. V mojom okruhu znamych ho za posledny tyzden kupili dalsi traja [Mnichov], takze to s tou dostupnostou asi nie je az take nerealne.
v cesku uz o2 a vodafone iphone 4 mali ale okamzite sa vypredali takze stale duufat a snazit sa predobjednat si ho aj na alze sa uz da predobjednat iphone 4
Hmm ale sak Cesko nebolo v ziadnom doterajsom zozname Apple o dostunosti iPhone 4 nie? Ale sak dobre, snad sa aspon vyroja nejake recenzie z nasich krajov a hajov :-) Kludne pist aj tu o skusenostiach s iP4, urcite si vsetci radi precitame(negativne aj pozitivne)…
V Cesku sa samozrejme iPhone 4 nepredava… Steve nas totiz opat zaradil spolu s dazdovymi pralesmi na koniec zoznamu, takze najskor na prelome augusta/septembra by sme sa mohli dockat (pri takom dopyte k nam bude chodit par kuskov mesacne, cize realne sa bude dat kupi niekedy na novy rok…)
ale musim uznat ze nas dal na koniec zoznamu ale to je zoznam kedy bude uplne dostupny a nie len na predobjednanie z predajne ktora dostava len 4 kusy za tyzden a tak…takto to zatial funguje a koncom augusta uz by mal byt uplne dostupny…:)