iPhone od T-Mobile. Ak ho chcem odblokovať na Orange, čo treba spraviť?
Najprv Jailbreak (dá sa aj bez SIM, hej? napr. zo stránky http://www.jailbreakme.com ?). Potom Unlock (cez nainštalovanú Cydiu cez App Ultrasn0w). A teraz. K tomu Unlocku potrebujem t-mobile sim kartu alebo nie?
hlavny problem je ze ak tam bude najnosvsi firmware – 4.3.5 – tak ti moze byt ukradnute aky je tam BB pretoze tento iOS sa zatial neda ani JailBreaknut. No a JB je prvy krok k unlocku.
Ja som sa pokusal o tethered JB na 4.3.5 na iPod Touch 4G a skoncil nefunkcny v servise … Ale reklamovali mi ho v CCC a zajtra ho mam doma. Mozno to niekomu islo bez problemov ale ja to povedat nemôzem.
podarilo sa mi objaviť zaujímavú vec v podstate dokážem nahrať hocijaku cracknutú aplikáciu do iPhonu 4, 4S pri akomkoľvek softe aj bez jailbreaku….len stojí to zhruba 15-20e lebo je potrebné zakúpiť developerský certifikát od apple no 1000% úspešnosť dnes som testoval :)
nie nie dá sa to okabátiť a kúpiť za 15e možno 17e som za to dal no 100% to šlape mám 4S a som si teraz nahádzal všetky aplikácie aké som chcel zabil som síce 2 dni s tým kým som sa to naučil a kúpil a zistil ako to funguje no teraz mám konečne všetky veci čo som chcel a soft 5.0.1 môžem kedykoľvek updatovať a jailbreak nepotrebujem jediné čo mi ešte chýba tak SBS settings ale bez toho prežijem :D