- Toto téma obsahuje 111 odpovedí, 34 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 1 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 4, Jailbreak 4.2.1 (8C148), firmware 03.10.01
eraserv6 a mas to na windows alebo mac?
Mac, pre win este nie je dostupny
podaril sa niekomu ten JB? Vypisal mi sice ze complete ale po boote sa nic nezmenilo.
Ja som nasiel tento clanok: http://osxdaily.com/2011/02/03/how-to-jailbreak-ios-4-2-1-untethered-with-greenpois0n-1-0-rc5/
Co si o tom myslite?
siel som podla navodu, napisalo mi completed
na displayi sa mi objavilo
unable to find fs_mount
unable to find fs_umount
unable to find fs_load_file
Greenpoison initialized
no a to je neuspesny koniec
wakkee : mne robi uplne to iste
mne ide ten JB ale so Cydiou mam problem…nainstalovana no nechce sa spustit ani po restarte iPhonu
macguy : ano, iP4
Tak to bude podla mna tym iP4. Ja to teda asi tiez nebudem skusat :)
macguy>vsak vyskusaj aj ty…nic tym nestratis…iPhone funguje normalne a aspon upnes tvoju skusenost
No ale asi az o tyzden lebo zajtra odchadzam na lyzovacku a uz teraz vecer nechcem do toho vrtat. Ked sa vratim tak to vyskusam.
No nic, skusal som snad vsetko :D, neuspesne, cakat cakat a cakat, ine neostava :( len ma mrzi ze ten greenpoison nieje dostupny na windows.
tak mozem sa pochvalit ze na asi 20ty pokus JB fachci
macguy> nie, skusal som to na iPade
mne Jailbreak na iPade bez problemov na prvy pokus .. dneska pravdepodobne vyskusam aj iPhone 4, aj ked toho sa zatial obavam podla reakcii co citam :).
Napokon sa mi JB podaril podla tohoto navodu:
@all
aby ste predisli problemom uistite ze mate poslednu „opravenu“ verziu RC5.2
ok, funguje ale podmienka je spustit to ako root v dfu mode
sudo ./greenpois0n.app/Contents/MacOS/greenpois0n
prida aplikaciu loader, ktoru treba spustit a cez nu sa nainstaluje cydia
kordas mas iphone 4? ak ano tak ako si to urobil?
wakkee ale to je len na MAC, daj na windows a budem vdacny.